33-årige Kyle er besat af at have sex med ældre kvinder – drømmer om en 100-årig: “Jeg elsker gebis”

Vi har alle forskellige ting, vi er på udkig efter hos en potentiel partner – både hvad angår udseende og personlighed.

Mens nogle falder for mere udadvendte personer, finder andre det mere attraktivt, hvis personen er lidt mere tilbageholdende. Tilsvarende har nogle et blødt hjerte for brunetter, mens andre foretrækker blondiner eller rødhårede.

Det er der selvfølgelig intet galt med. Vi må alle kunne lide præcis, hvem vi vil – og ingen har ret til at kritisere andres præferencer.

Det er nok sjældent, at vi skiller os ud fra mængden, når vi finder kærligheden – men det gør sig ikke gældende for 33-årige Kyle, der mener, at han er afhængig af at date kvinder, der er op mod tre gange ældre end ham selv.

My Strange Addiction / Viralthread

Kyle bor i amerikanske Pittsburgh og har deltaget i flere TV-programmer, blandt andet ‘My Strange Addiction’, for at forklare, hvordan det er at være sammen med en kvinde, der er gammel nok til at kunne være hans mormor eller farmor.

– Jeg elsker alt ved ældre kvinder. Jeg elsker deres duft, hvordan de føles og deres mentalitet, siger han entusiastisk og fortsætter:

– Jeg elsker gebis. Nogle kvinder finder det lidt pinligt, hvis man begynder at tale om det, men jeg kan garantere, at et gebis ikke er et turn-off. Jeg bliver glad – både på læberne og i bukserne.

My Strange Addiction / Viralthread

”Overvægtig og super smuk”

For et stykke tid siden forsøgte en af Kyles venner at overtale ham om, at yngre kunne også kan være charmerende. Derfor valgte vennen at arrangere en date med Candace (billedet nedenfor), men i løbet af daten var Kyle som besat af at få hendes mormors telefonnummer, ifølge sitet Viralthread.

My Strange Addiction / Viralthread

En anden af Kyles fetisher er gråt hår. Derfor sørger han for at have flere “silver foxes”, som han kalder dem, i omløb samtidig. Den stærke tiltrækning til ældre kvinder opdagede Kyle for længe siden, nærmere bestemt da han gik i sjette klasse.

– Vi havde en utrolig sexet lærer. Hun var måske 65 år gammel. Derudover var hun også overvægtig og super smuk, husker Kyle, der allerede som 18-årig begyndte at date kvinder, der var 50 år ældre end ham selv.

My Strange Addiction / Viralthread

Den ældste kvinde, som Kyle har haft et forhold til, var 91-årige Marjorie – som på det tidspunkt var over tre gange så gammel som Kyle. Men de havde ingen problemer med at fortælle åbent om deres aktive og eventyrlystne sexliv.

– Jeg kan endda løfte mine ben op på hans skuldre, sagde Marjorie i et interview i 2014.

– Vi er meget fysiske med hinanden, og jeg kan virkelig godt lide hende, tilføjede Kyle, der fortæller, at selv om alder ikke er det vigtigste, så drømmer han om at have sex med en 100-årig.

My Strange Addiction / Viralthread

Det virker ikke til, at Kyle har planer om at stoppe med at date langt ældre kvinder – og selv om dette må betragtes som næsten unikt, er det jo fantastisk, at både han og de ældre kvinder kan leve med nogen, der kan give dem kærlighed i livet.