32-årig var forlovet med et spøgelse – nu har hun gjort det forbi: “Festede for meget med sine venner”

Hvem, hvad eller hvordan man bliver forelsket i, er man ikke altid herre over. Og så længe alle involverende er samtykkende voksne, er det jo helt fantastisk. For kærligheden er vidunderlig!

De fleste af os bliver muligvis forelsket i en kollega, en man går i skole med eller en anden bekendt, levende person.

Men det var ikke tilfældet for Amethyst Realm. Den i dag 32-årige kvinde fra England har i flere år kun datet spøgelser.

Hun troede, at hun havde fundet sit livs kærlighed i spøgelset Ray. Men nu er det forbi, fordi han festede alt for meget med sine venner. Det skriver Daily Mail.

Det var i tv-programmet This Morning, at Amethyst fra engelske Bristol fortalte åbent om sine seneste kærlighedsproblemer.

Mødtes i Australien

Under en rejse til Australien i 2018 mødte Amethyst spøgelset Ray. De kom rigtig godt ud af det med hinanden, og det endte med, at de to blev et par.

Under et afsnit af Just This Morning, som er et morgen-tv-program, i 2018, afslørede Amethyst, at hun og Ray var blevet forlovet.

Amethyst havde endda taget Ray med i studiet, men tv-værterne havde svært ved at komme i kontakt med åndeverdenen.

Her er et billede af Ray, da han deltog i This Morning 2018. Han sidder til venstre for Ametyst – foran puderne.

Youtube

Men da Amethyst senere igen medvirkede i This Morning, indrømmede hun, at hun havde slået op med sin elskede Ray.

Vilde fester

Parret, der skulle giftes og senere have børn sammen, gled fra hinanden under parferie i Thailand.

Ferien startede vidunderligt, parret havde endda sex på flytoilettet.

Men med tiden gled parret fra hinanden.

– Han ændrede sig fuldstændig. Han begyndte at omgås de forkerte typer, og begyndte at drikke mere og mere og forsvandt i lange perioder. Så tog han andre, ukendte spøgelser med hjem, fortæller Amethyst til This Morning.

Låst ham ude

Brylluppet er nu blevet aflyst, og parret er gået fra hinanden. For at undgå uanmeldte besøg fra Ray har Amethyst spøgelsessikret sit hjem ved at krydre det med salvie.

– Jeg forsøgte at tale med ham, men han nægtede at ændre sig, så jeg var nødt til at skille mig af med ham, forklarer Amethyst i This Morning.

Youtube

Amethyst har ikke talt med Ray, siden hun smed ham ud, men har været i kontakt med hans familie, som alle er meget skuffede over hans opførsel.

Lever som lykkelig single

Imidlertid har Amethyst en teori om Rays ændrede adfærd: coronavirus. Hun mener, at afstanden, som selv spøgelserne ifølge hende skulle holde, gjorde Ray frustreret, hvilket kom til udtryk i en vild, ændret livsstil.

Lige nu ønsker Amethyst ikke at date et nyt spøgelse.

Shutterstock

Her kan du se hele indslaget, der er på engelsk:

Hvad tænker du om dette? Er hun tosset, eller har hun ret til at leve sit liv, som hun har lyst til?