28-årige danske Alicia vil være en levende sexdukke – vil sy sine fingre sammen og fjerne ribben

Selv om jeg personligt mener, at alle er smukke som de er, og at det indvendige er det vigtigste, føles det som om, at vores samfund er mere udseendefikseret end nogensinde før. Mange nægter eksempelvis at gå uden for døren, før de har brugt flere timer foran spejlet.

Alle har ret til at gøre, hvad de vil med deres krop. Det skal andre ganske enkelt ikke blande sig i, men nogle gange kan det godt blive lidt bizart.

Plastikkirurgi og lignende kan være meget positivt, hvis man eksempelvis er kommet til skade, eller ikke er tilfreds med en bestemt kropsdel – men for nogle udvikler det sig til en besættelse, der næsten overtager deres liv.

Jeg synes det er lidt synd, selv om jeg som sagt respekterer andres frie valg. Samtidig er det også meget fascinerende at få et lille indblik ind i unikke personers prioriteter og livsvalg.

Danske Alicia Amira har et lidt unikt mål med livet. Hun er fra København, er 28 år gammel og for et stykke tid siden deltog hun i det amerikanske TV-program ”Botched”, der blandt andet omhandler farverige personer, og hvordan de med kirurgi og operationer former deres kroppe.

E! Entertainment

For lidt over 3 år siden besluttede blondinen at omlægge sit liv totalt. Hun ville gerne skille sig mere ud og kom til den konklusion, og at hun drømte om at ligne en levende sexdukke.

E! Entertainment

I et år arbejdede hun hårdt for at kunne spare cirka 35.000 kroner sammen til at få foretaget sin første brystoperation, skriver avisen Daily Mail.

”Min krop er et kunstværk”

Efter en stor brystoperation har hun også gennemgået operationer for at justere hagen, kinderne og læberne. I TV-programmet diskuterer hun muligheden for at få en operation for at forstørre sin numse samt fjerne ribben for at mindske taljestørrelsen – hvilket lægerne dog ikke er villige til at gøre.

E! Entertainment

Men drømmen om at blive en fuldgyldig “bimbo” levere videre – og en ny brystforstørrelse er Alicias næste mål.

– Jeg vil gerne ligne en blond dukke, men ikke være en dukke. Jeg ved, at det lyder lidt modstridende, men min krop er et kunstværk, sagde Alica sidste år ifølge avisen. Jeg håber at kunne fremstå som en fantasi for mænd.

E! Entertainment

Alicia er overbevist om, at hendes kæreste, som blandt andet har ansigtstatoveringer, er meget glad for hendes lidt mærkelige drøm.

– Nogle gange overvejer jeg at få mine fingre syet sammen. Så ville mine hænder være langt mere som en dukkes, sagde den 28-årige Alicia, der tidligere har arbejdet med PR, men som nu bruger hele sin tid på at blive en levende sexdukke.

E! Entertainment

Hvad er din holdning til det her? Gør Alicia det rigtige ved at udleve sin drøm, eller er det for skørt? Tøv ikke med at give din mening til kende i kommentarfeltet eller del artiklen med dine venner!