22-årige Amanda har brugt 362.000 kroner på at blive Barbie – nu er brysterne i vejen, når hun lægger makeup

Alle er lige meget værd og har ret bestemme over deres egne liv og krop. Selvom man vælger et mere ekstraordinært udseende eller livsstil, fortjener man stadig at blive respekteret.

Hvilket Amanda Ahola i den grad er enig i. 22-årige Amanda kommer fra Finland, og siden hun var 16 år gammel har hun drømt op at gennemgå en plastikoperation. Med tiden voksede drømmen, og det endelige mål var at blive en levende Barbie-dukke – og nu, 6 år senere, har hun næsten opfyldt sin drøm.

– Venner og familie accepterer mig, selv om de ikke forstår alle mine beslutninger, siger hun.

Ladbible bragte for nylig historien om Amandas lidt særprægede liv. Allerede som barn var Barbie-dukker og deres udseende et ideal for hende. Den finske kvinde fik sit første job som 16-årig for at kunne spare tilstrækkeligt med penge sammen til at kunne skræddersy sin krop.

Fotokilde: Media Drum World

Nu, 6 år senere, har Amanda fået sine bryster forstørret hele 3 gange, justeret læberne, fået et ansigtsløft, afrundet kindbenene og går til dagligt rundt med et specielt korset for at mindske sit taljemål.

Fotokilde: Media Drum World

Sammenlagt har Amanda brugt lidt over 362.000 kroner på forskellige operative indgreb og behandlinger, hvoraf de 120.000 kroner er blevet brugt til de 3 brystoperationer.

Vil have en større numse

Hun har et inderligt ønske om at forme sin krop yderligere – men lægerne siger nej.

– Jeg har forsøgt hos tre forskellige klinikker, men er blevet afvist overalt. Så nu får jeg kun mindre behandlinger, som jeg selv kan stå for, siger hun ifølge LadBible.

Fotokilde: Media Drum World

Foruden en smalere talje vil Amanda også gerne have en større numse, nye tænder og endnu en ansigtsløftning.

– Ved at ændre mit udseende har jeg fået et liv, som jeg ellers aldrig havde kommet i nærheden af. Alt ville have været radikalt anderledes uden mine bryster, siger hun om sine bryster, der efter den seneste operation nogle gange er i vejen, når hun lægger makeup.

Fotokilde: Media Drum World

Siden Amandas forandring tog fart er den 22-årige blevet mere og mere populær som model på internettet, og i dag har hun tusindvis af fans – primært mænd – der elsker, når hun offentliggør billeder.

– Venner og familie accepterer mig, selv om de ikke forstår alle mine beslutninger, men det påvirker ikke mine forhold. Jeg elsker mig selv, både mit udseende og min personlighed. Selv om alle er ikke perfekte, bliver jeg ved med det her, indtil jeg kommer så tæt på som muligt, siger Amanda.

Hvad synes du om dette? Gør Amanda det rigtige ved at udleve sin drøm, eller er det for skørt? Del gerne din mening i kommentarfeltet på en respektfuld måde!

(Vi vil gerne påpege, at denne artikel ikke er noget at grine ad. Men her på Grinebibelen skriver vi ikke bare om humor – men også om bemærkelsesværdige nyheder og hændelser.)