21-årige Ethan er verdens mest kropsmodificerede person: "Trives med mig selv"

21-årige Ethan er verdens mest kropsmodificerede person: “Trives med mig selv”

Det er efterhånden blevet utroligt populært med operationer og forskellige indgreb for at ændre sit udseende. Nogle vælger at få genoprettet sit udseende efter ulykker – men man har primært set en eksplosion i antallet af skønhedsoperationer.

Helt personligt kunne jeg aldrig selv finde på at lægge mig under kniven, men jeg mener dog også, at enhver person har ret til at bestemme over sin egen krop – og derfor er man nødt til at respektere, hvad han eller hun vælger at gøre.

Men nogle stiller sig dog ikke tilfredse med en tatovering, ørering eller piercing. Nej, der findes faktisk personer, der tager det der med kropsmodificering til helt ekstreme niveauer – og i nogle tilfælde har forandringen af udseendet mere eller mindre overtaget deres liv.

Den seneste i række af sådanne personer er 21-årige Ethan Bramble. Netop nu er han verdens yngste og mest kropsmodificerede person. Allerede som 11-årig begyndte australieren at strække sine ører ud – og derefter begyndte hans justering af udseendet for alvor.

I dag har Ethan Bramble omkring 150 tatoveringer og har fået foretaget 40 kropsmodifikationer. Nogle af de mest ekstreme indgreb er en spaltet tunge, tatoveret sine øjne sorte, og han har også fået bortopereret sin navle. Derudover er store dele af Ethans ører også skåret væk.

Instagram/Ethan Bramble

Nu chokeres folk dagligt af Ethans spektakulære og lidt skræmmende udseende.

– Det er primært piger, der kommer hen til mig på gaden og spørger “Hvorfor? Hvorfor?”. Og så spørger jeg: “Hvorfor farver du dit hår? Hvorfor sminker du dig om morgenen, og hvorfor maler du dine negle?”, siger Ethan Bramble til News.com.au.

Instagram/Ethan Bramble

Han mener, at der ikke er forskel på det, han gør og for eksempel at bruge makeup.

– Det handler om, hvordan man vil se ud, dit udseende – og jeg har altid levet med troen på, at man ikke skal dømme mennesker på deres udseende.

Instagram/Ethan Bramble

Fordommene er mange – og under konstant forandring. Det var primært efter, at han fik tatoveret sine øjne helt sorte, at folk begyndte at blive bange for ham.

– Du kan gå ned ad gaden, og folk krydser vejen for at komme væk fra dig – og de tror, at man på en eller anden måde er skræmmende, siger Ethan.

Instagram/Ethan Bramble

For et stykke tid siden fik Ethan fjernet sin navle, hvilket udløste stærke reaktioner. Men Ethan forklarer det kontroversielle indgreb med, at han gerne vil have lavet en tatovering der.

– Jeg kunne se det indvendige af min mave, når jeg spændte eller trak vejret, den stak ud gennem hullet. Det var mærkeligt at se det indvendige af sig selv, siger han til sitet.

Instagram/Ethan Bramble

Men det mest smertefulde indgreb, som verdensrekordindehaveren har fået foretaget, var da han fik spaltet tungen.

Instagram/Ethan Bramble

På det tidspunkt var Ethan kun 17 år gammel, og kunne hverken spise eller drikke efter indgrebet. Smerten var så alvorlig, at han forsøgte at knuse og sprøjte smertestillende piller direkte ind i kroppen.

– Det var 5 dage med nær dødsfølelse. Du skal sove helt oprejst og have et håndklæde klar, fordi man savler hele tiden. Hvis du ligger ned, bliver du kvalt i dit eget spyt og dør. Det var bestemt ikke en sjov oplevelse!

Instagram/Ethan Bramble

Ethans forandring har fået mange reaktioner. Nogle bliver bange, børn er begyndt at græde, og den 21-årige unge mand kan konstant føle, hvordan folk stirrer på ham.

– Jeg har gjort alt, jeg har haft lyst til, og jeg trives med mig selv, siger han.

Hvad synes du om Ethans forandring? Gør han det rigtige ved at følge sin drøm, eller er det bare for skørt? Del gerne videre eller giv din mening til kende i kommentarfeltet!