Victoria har ikke vasket hår i flere år – men se nu, når hun tager huen af

Det er en tilbagevendende diskussion, hvor ofte man bør vaske sit hår. Hvad er rigtigt og hvad er forkert? De fleste af os har nok en eller anden form for rutine for det, men at vaske håret hver dag anbefales ikke helt.

Håret bliver slidt af shampoo, balsam og andre produkter, som man bruger til at vaske håret. Derfor er det muligvis bedre at vaske håret, hver anden gang man går i bad, eller noget i den stil.

Men Victoria Vesterlund fra Sverige har taget det hele et skridt videre, hun har nemlig ikke vasket hår i flere år.

For de fleste er det at vaske hår bare noget, der skal overstås, når man er i bad, og man tænker ikke så meget over det.

Det at købe shampoo, balsam og andre hårprodukter kan også være dyrt og lidt surt at skulle købe.

Ingen hårvask i flere år

For Victoria Vesterlund er det ikke noget problem at købe hårprodukter – hun har nemlig ikke vasket hår med hårprodukter i flere år.

I stedet skyller hun bare sit hår med vand – hvilket ifølge hende er nøglen til, at hendes hår ser så flot og sundt ud.

Youtube deler Victoria skønhedstips om, hvordan hun ‘plejer’ sit hår.

Victorias tip til smukt hår

Det kan kort opsummeres som følgende:

“Væn håret til ikke at blive vasket så tit, men gør det gradvist, så håret kan følge med. Spis sundt og økologisk, med meget C-vitamin. Drik meget vand. Massér håret med jævne mellemrum. Efter klipning: hav kokosolie i spidserne og skyl ikke ud. Lad håret tørre selv, brug ikke en hårtørrer.”

Kun vegansk mad

Victoria har en uddannelse inden for ernæring og har udgivet en kogebog, hvor hun deler sine bedste opskrifter på rawfood.

Hun er også meget aktiv på de sociale medier, hvor hun dagligt deler sundheds- og kostråd med sine tusindvis af følgere.

Hvad synes du om dette? Er det skørt eller sundt?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!