Kvinden kaldes “verdens smukkeste farmor” – men se nu, når hun vender sig om

Jeg har stor beundring for personer, der beviser, at alder kun er et tal.

Uanset om personen bestiger bjerge, cykler, spiller computerspil, så bliver jeg helt varm i kroppen, når de modbeviser den generelle holdning om, at alder spiller en rolle.

I flere år er denne kvinde blevet kaldt “verdens smukkeste farmor”, hvilket ikke er så mærkeligt, når man ser, hvordan hun ser ud. Men hun er også et perfekt eksempel på, at skønhed ikke er bundet til ungdommen.

Hun har været på forsiden af modeblade i hele verden. Men i modsætning til så mange andre fotomodeller startede franske Yazemeenah Rossi ikke sin modelkarriere som teenager – hun var lidt over 30 år gammel.

Afslører hemmeligheden bag sin skønhed

Allerede der havde Yazemeenah bevist, at man ikke behøver at være ung for at være model, hvilket hun fortsat beviser 30 år senere.

https://www.instagram.com/p/BnQ1klCHiPv/?utm_source=ig_embed

Selvom hun i løbet af sin lange karriere har arbejdet kontinuerligt som model, er modelbranchen primært for de unge.

https://www.instagram.com/p/BfpcpzzHdNa/?utm_source=ig_embed

– Jeg troede, at det ville ændre sig for flere år siden, men det har ikke været tilfældet. Jeg tror, at folk bekymrer sig for meget over at blive ældre. Huden giver selvfølgelig efter for tyngdekraften, men du bliver jo også stærkere og mere erfaren som menneske, siger Yazemeenah til Vice.

https://www.instagram.com/p/Bjv9UmsnPh5/?utm_source=ig_embed

– Alder handler mere om indstilling for mig. Hvis man er i kontakt med sit andre barn og bliver ved med at være nysgerrig, får du automatisk ny energi, siger Yazemeenah, der ikke har “magiske tricks” til at se ungdommelig ud.

https://www.instagram.com/p/BjEAh58Hs0W/?utm_source=ig_embed

– Jeg har aldrig fået en skønhedsoperation. Jeg har det godt med mig selv, så det giver ikke nogen mening for mig.

https://www.instagram.com/p/BfMJxK2ntJS/?utm_source=ig_embed

– Jeg bruger olie på huden. Jeg bruger rapsolie i håret. En gang om ugen skrubber jeg huden med olivenolie og sukker, spiser en avocado om dagen og altid økologisk kød og fisk. Økologisk, ren mad er noget, jeg har spist længe før det blev trendy, siger hun til Vice.

https://www.instagram.com/p/BhyNOeXHE_R/?utm_source=ig_embed

Denne kvinde er virkelig en inspirationskilde. Tryk på del-knappen for at vise dine venner, at alder bare er et tal!