Utro mand skriver til gift kvinde, nu deles hendes geniale svar af tusindvis på nettet

Nogle gange kan man godt undre sig over, hvad folk tænker på.

En kvinde fra USA modtog en provokerende besked fra en mand på Facebook og gav det perfekte svar på tiltale. Men jeg er mest af alt overrasket over, at den pågældende mand overhovedet kunne finde på at gøre sådan noget.

Det hele begyndte med, at kvinden og manden diskuterede politik på Facebook. Kort tid efter bevægede diskussionen sig fra kommentarfelterne til udveksling af personlige beskeder via indbakken.

Her afslørede manden også sin reelle hensigt.

Men selvom den pågældende kvinde meget høfligt afviste manden, nægtede han at give op. Og situationen blev bare endnu værre, da han afslørede, at han var gift! Herefter valgte kvinden at give ham en lektion i ægte kærlighed.

Hun havde to motiver, og lykkedes nok med dem begge. Det første var at bevise sin kærlighed til sin mand, og den anden var at give den fremmede mand noget at tænke over.

Hun valgte heldigvis at dele deres samtale på Imgur, så hele internettet kunne se hendes geniale svar.

Læs deres samtale her nedenfor og vurder, om du mener, om hun gjorde det rigtige.

Samtalen er på engelsk, men jeg har oversat den til dansk her nedenunder.

Manden: Vi bør måske gå ud på et tidspunkt?

Kvinden: Hvis jeg ikke havde haft en mand… Du virker som en god fangst, og det mener jeg ærligt.

Manden: Åh, haha du er gift

Kvinden: ? ja… og smigret. Tak.

Manden: Ok, det er jeg også, men vi siger bare ikke noget til nogen. Det bliver sjovt lol

Så fik kvinden nok og gav et genialt svar på tiltale!

Kvinden: Da jeg blev diagnosticeret med kræft sidste år, havde jeg ikke hjerte til at fortælle mine drenge (som jeg altid har beskyttet), at jeg kunne dø. Min mand var nødt til at kigge dem ind i øjnene og fortælle, at jeg var syg. Herefter tog han sig af mig ved de fleste operationer, tømte dræningsposer, gav mig blodfortyndende sprøjter, holdt mig i hånden, da jeg havde smerter efter mine kemoterapibehandlinger. I løbet af den periode var der en sangtekst, der konstant blev spillet i mit hoved “Kærlighed er at se nogen dø”. Så mit spørgsmål til dig er… Hvem kommer til at se dig dø? Få styr på dit liv og hold op med at skrive til mig.

Jeg synes, at det både var tankevækkende og godt skrevet af kvinden! Hvad mener du?

DEL gerne hendes svar med dine venner på Facebook!