Unge røver guldsmed: Så dukker uventet helt op bag dem og gør det, ingen andre tør

Når nogen begår noget ulovligt, eller bare opfører sig ualmindeligt dårligt, er det vigtigt at have modet til at sige fra. Man skal selvfølgelig ikke risikere liv og lemmer – men det er vigtigt, at tølpere finder ud af, at de har gjort noget forkert.

Ved mere alvorlige tilfælde er det bedst at kontakte politiet så hurtigt som muligt. Almindelige borgere bør ikke udsættes for risici, men der er også dem, der gerne udviser civil kourage, når det er nødvendigt.

Jeg vil altid have stor respekt for sådanne personer, og vi skal være meget taknemmelige for denne slags hverdagshelte.

I videoen nedenfor, der stammer fra den engelske by Northampton, er en gruppe unge mennesker fuld i gang med at røve en guldsmed. En person formår at filme røveriforsøget, da de først giver sig i kast med butikkens vinduer – og flere vidner står skrækslagne og ser på.

Hvilket selvfølgelig er forståeligt. Man er ikke vant til denne slags situationer, og man kan virkelig ikke forlange, at andre end politiet skal rykke ind, når sådan noget sker.

Men til sidst dukker en uventet helt op – og det er ikke fru hvem som helst. En rigtig bedstemor med slaw’ kommer løbende i fuld fart med sin håndtaske, og uden at tøve kaster hun sig over røverne.

Udviser utroligt mod

Den ældre kvinde formår faktisk at få den unge forbryderbande til at give op.

Efter et par sekunder hopper røverne på deres knallerter og kører væk. En bliver dog holdt tilbage af andre hjælpsomme vidner, der kommer den ældre kvinde til undsætning.

[arve url=”https://youtu.be/s2PlcyteQi0″ /]

Man kan ikke forlange, at andre gør det samme som den ældre kvinde, men hendes utrolige indsats er et godt eksempel på mod og civil kourage. Denne kvinde kan ikke beskrives som andet end en ægte helt!

Jeg kan ikke lade være med at grine, når røverne er nødt til at give op efter kvindens taskeangreb!

Tøv ikke med at DELE videoen for at hylde denne fantastiske kvinde!