Unge piger håner overvægtig mand foran alle – sekunder senere får idioterne præcis som fortjent

Man skal aldrig være modbydelig mod andre – for man ved aldrig, hvad de har gået igennem.

Det er kort sagt forkasteligt at håne andre af den simple årsag, at de er overvægtige. For der kan være mange forskellige grunde til, at en person har svært ved at holde vægten.

Man kan være syg, deprimeret eller ganske enkelt bare trives med at være lidt rund om maven. Men man bør aldrig hånes eller krænkes på grund af sit udseende.

I klippet nedenfor ser vi to unge piger, som er meget ubehagelig over for en overvægtig mand på en McDonalds.

Men man bliver straffet for at være beskidt i munden.

Jeg er af den personlige overbevisning, at hvis man ikke har noget pænt at sige, bør man holde sin mund. Der er nok ondskab her i verden, og vi behøver virkelig ikke at gå rundt og være modbydelige over for hinanden.

Taler om hvor ulækker han er

I klippet nedenfor ser man to piger, der taler om en overvægtig mand i køen inde på en McDonalds. Først taler de om, hvor ulækker han er, hvorefter de vender sig mod han og begynder at håne ham direkte op i ansigtet.

De råber af ham, at han ikke burde gå på McDonalds, fordi han er for tyk, og at at han burde forlade restauranten for at gå en lang tur i stedet for at spise fastfood.

Socialt eksperiment

Efter et stykke tid får den stakkels mand hjælp af de andre gæster, som kommer ham i forsvar, og til sidst får han en perfekt hævn.

Faktisk er hele klippet iscenesat af en gruppe, der ofte udfører sociale eksperimenter, hvor de tester og ser, hvordan almindelige mennesker ville reagere i mærkelige sociale situationer.

Du kan se klippet nedenfor, men da det er lidt langt, kan du spole frem til 02:35, hvis du vil.

[arve url=”https://youtu.be/wGwTFrLAsRw” /]

Tryk på del-knappen for at hylde de personer, der faktisk griber ind for at stoppe mobningen!