Tony, 30, lever som en hund – fordi det giver spænding i forholdet: “Er en hvalp døgnet rundt”

Jeg har den største respekt og fascination for mennesker, der har modet til at gå deres egne veje, skille sig ud fra mængden og være ligeglad med, hvad andre mener. Ofte er det utroligt stærke mennesker, der muligvis har en lidt usædvanlig interesse eller holdning til livet.

Her på Grinebibelen skriver vi ikke kun om sjove emner, men også om fascinerende, opsigtsvækkende og imponerende personer. Derfor passer denne historie ind her på siden, da vi gerne vil fremhæve mennesker, der har modet til at leve livet på egne præmisser, men som ikke altid accepteres af omgivelserne.

Jeg synes dog, at det er stærkt, at personer, der går deres egne vegne, også tør at stå frem i medierne for at fortælle deres historier om deres mange gange farverige liv. Sådan noget synes jeg faktisk bør hyldes – og så længe man ikke skader andre, har alle ret til at leve, som de gerne vil.

30-årige Tony McGinn er en af de modige mennesker, der har valgt at tale åbent ud om sit lettere anderledes liv. Han bor i Los Angeles med sin mand Andrew, og elsker “dog play’, som det kaldes – hvor han leger hund.

Kaldes ”Tony Bark”

At løbe rundt på alle fire og jage bolde, blive klappet og gø kan virke lidt underligt for de fleste, men for Tony er det helt naturligt, skriver Daily Mail.

– Mange leger jo hund som barn. Forskellen er, at de mennesker mister interessen for det, når de bliver voksne. Men for mig er den interesse aldrig forsvundet, siger manden, der kalder sig “Tony Bark.

Han fortsætter:

– Hunde har en mere positiv tilgang til livet end mennesker, og derfor mener jeg, at de lever et så frit og lykkeligt liv som overhovedet muligt. I et forhold får det her til at føle mig tættere på min partner – selvom det ikke på nogen måder er seksuelt. Forestil dig, at den måde, hvorpå du kan gøre din kæreste overlykkelig, det er at kaste en bold, som han kan jagte. Folk ville ikke gå fra hinanden så ofte, hvis alle havde det sådan.

Tonys mand Andrew tilføjer:

– Jeg forsøger at give ham (Tony) så meget opmærksomhed som muligt, og jeg siger til ham, at han er en dygtig dreng. Jeg synes, at alle bør føle sig frie til at udforske deres fantasier og indre kreativitet.

Andrew bestemmer

Parret har også tre “biologiske hunde”, som de kalder dem. Men de betragter dog Tony som en “rigtig hund” med sine forskellige kostumer, legetøj og skræddersyede silikonehale.

– Jeg er en hvalp døgnet rundt. Det giver meget intimitet og hygge i vores forhold. Andrew får lov til at være min ejer og dermed bestemme over mig. Jeg elsker det, fortæller Tony til Daily Mail.

Hvad synes du om Tonys livsstil? Er det skørt, eller gør han det rigtige ved at forfølge sin drøm? Giv gerne din mening til kende i kommentarfeltet, men hold en god tone.

Og tøv ikke med at trykke på del-knappen!