Taxa-passager smider glasflaske i naturen – så klodser chaufføren bremsen og giver idioten som fortjent

Der er masser at blive irriteret over, når man begiver sig ud i trafikken. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg har siddet og bandet bag rattet, fordi en anden bilist ikke respekterer love og regler, eller bare opfører sig som en idiot. Nogle gange tror man jo, at andre bilister har trukket deres kørekort i en automat.

Men noget andet, der virkelig kan sætte mit blod i kog, er skovsvin, der vælger at smide affald i naturen i stedet for at vente på, at de kommer til en skraldespand. Det oplever man desværre ganske ofte – at bilister ruller vinduet ned og smider glas, plastik eller andet ud i grøften.

Sådanne skovsvin har jeg faktisk ingen sympati for!

Jeg indrømmer dog gerne, at jeg ikke altid er en engel i trafikken. Jeg har selvfølgelig kørt for hurtigt et par gange, men i årenes løb er jeg blevet langt bedre til at respektere mine medtrafikkanter. For det hele kan gå galt på et splitsekund, og derfor er det vigtigt at være forsigtig og vise hensyn bag rattet.

Gået viralt verden over

Den russiske taxa-passager i videoen nedenfor havde dog store problemer med at opføre sig ordentligt. Han sidder ikke bag rattet, men midt under turen ruller han vinduet ned og smider en glasflaske ud i vejkanten.

Sådan noget kan gøre mig så irriteret. For man kan helt undgå at være et skovsvin ved bare at vente på, at man kommer til sin endestation, hvorefter man kan finde en skraldespand. Jeg er dog ikke den eneste, der bliver frustreret over sådan noget. For taxachaufføren bemærker alt, og vælger at tage sagen i egne hænder.

Han stopper bilen, træder ud – og giver taxa-passageren en smagsprøve på sin egen medicin, før han sætter sig tilbage bag rattet og kører videre. Men nu uden en passager på bagsædet.

Bilisten bag filmer det hele – og nu er klippet blevet et viralt hit verden over!

Jeg får et stort smil på læben af denne video, og jeg jubler over taxachaufførens geniale initiativ!

[arve url=”https://youtu.be/Zzex92V2ybc” /]

Synes du, at manden fik som fortjent? Så del videoen med dine venner på Facebook!