Stresset bilist chikanerer ældre dame ved fodgængerfeltet – se nu når idioten får som fortjent

Når man sidder bag rattet i en bil, er det vigtigt at udvise respekt for sine medmennesker. Dels andre trafikanter, men også fodgængere på fortov og ved fodgængerfelter.

For at trafikken skal flyde så smidigt som muligt, skal alle forsøge at være opmærksomme, tage hensyn og udvise respekt, hvilket faktisk kan gøre det helt behageligt at færdes i trafikken.

Men jeg synes dog, at jeg ofte møder personer i trafikken, som er fuldkommen ligeglade med andre, og som ikke tager hensyn, hvilket jeg har det meget stramt med.

For nogle år siden filmede et par skateboardere, da de var ude at lave forskellige tricks på et fortov. Men de havde dog ikke forventet, at de sekunder senere skulle forevige noget genialt, som skulle få millioner til at skraldgrine.

Pludselig begynder den unge mand bag kameraet at filme mod et fodgængerfelt ved et vejkryds. Der står der en ældre dame, som skal krydse vejen. Samtidig triller en dyr sportsvogn frem til fodgængerfeltet, og manden bag rattet kunne godt ligne en forretningsmand.

Krydser langsomt vejen

Den ældre dame begynder langsomt at krydse vejen i det tempo, hun nu kan håndtere, men bilisten er slet ikke tålmodig – og begynder på en utrolig respektløs måde at skynde på den ældre dame ved at dytte af hende.

Men så vælger bedstemoren at tage en genial hævn. Genialt i al sin enkelhed, kan man nok kalde det. Hun viser, at man skal respektere de ældre medborgere (hvilket jeg finder meget vigtigt at fremhæve) – og at idiotien bag rattet bør tænke sig om en ekstra gang, før han vælger at give sig i kast med en rutineret medborger!

Se den fantastiske video her nedenfor!

Der fik bilisten en lærestreg for livet!

Tøv ikke med at trykke på DEL, hvis den ældre dames hævn gav dig et smil på læben!