Sommerens hotteste trend: Ekstremt lange tånegle – så grimt at det burde forbydes ved lov

Markedet bliver konstant bombet med ny mode og trends. Det kan være alt fra, hvad man skal have på, til hvordan man skal reagere i visse situationer. Personligt er jeg fuldkommen ligeglad med alt sådan noget – jeg er, som jeg er, og hvis andre ikke kan klare det, så er det deres problem!

Men det kan dog være meget interessant at undersøge, hvad der er moderigtigt netop nu. Især i løbet af sommeren plejer der at poppe vanvittige modetrends op. For hånden på hjertet, så er meget af det mere moderne og moderigtige i dag lidt skørt.

Ekstremt lange tånegle

Nu er der kommet en ny skønhedstrend, der er blevet virkelig populær denne sommer, og som næsten fik mig til at gå ud af mit gode skind.

For ja, det er faktisk virkelig tosset. Jeg tvivler på, at I kunne finde på at lade jer inspirere af det her, men det er trods alt sjovt at se, hvad der er højeste mode.

Den senseste nye mode er ekstremt lange tånegle, skriver sitet Rare. Ja, du læste rigtigt.

Personligt ville jeg være bange for at rive, skære eller komme til skade på de udstikkende små knive, men det virker folk til at skide højt og flot på – og de poserer stolt med deres negle på Instagram.

Hvem er dog kommet på den idé, at det her er smukt? Hvem er dog kommet på den tossede idé, at det her skal være moderne? Hvem er dog kommet på den idé, at man skal lade sig inspirere af det her?

Ja, spørgsmålene er mange – men svarene få. Man må bare krydse fingre for, at det ikke spreder sig og bliver en del af hverdagsmoden.

Bare det at strømper går i stykker og fødderne ikke længere passer i ens almindelige sko – det er mere end rigeligt til at afskrække mig.

https://www.instagram.com/p/Cq8er8zt8tN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også får dette at se i dag!