Sommeren er reddet: Nu kan du købe oppustelig luksusbåd – med drinkholder, køleskab og sofa

Nu er det snart sommer, og inden vi ved af det, er det tid til at finde klip-klapperne frem og søge mod den nærmeste badestrand. Her plejer man ofte at se misundeligt på alle de store luksusbåde, der ligger til ved havnebryggen.

At bruge vandet som sin motorvej med solen i nakken for at føle friheden ude på havet – det er fantastisk. Men eftersom kun ganske få er så rige, at de kan forkæle dem selv med en kæmpe båd, forbliver det ofte bare en fjern drøm.

Men der er faktisk en løsning – for nu kan du købe en billigere variant af motorbåden. Den er oppustelig, men er udstyret med alt det, man drømmer om, skriver Viral Thread.

Det er det populære site Amazon, som nu sælger en oppustelig motorbåd – i rigtig størrelse. Det er altså ikke børnelegetøj, men noget man virkelig kan bruge for at få en dejlig dag til havs i løbet af de varme sommermåneder.

eBay

Det skal dog påpeges, at båden ikke er forsynet med en rigtig motor – så men er selv nødt til at sørge for fremdriften.

eBay

Så meget koster den

Men båden er den perfekte løsning til alle os, som gerne vil prøve at leve et luksusliv, men som ikke helt har de økonomiske muskler, som normalt påkræves.

eBay

Der er plads til seks personer i båden, og det er nemt at stige ind og ud. Derudover er den udstyret med 8 drikkeholdere i den hyggelige lounge-del, så man uden problemer man nyde en iskold drink i solen.

eBay

Båden er også udstyret med en indbygget køleboks, så man altid har kolde øl, sodavand eller andre alkoholiske drikke lige ved hånden.

eBay

Båden kan selvfølgelig også bruges i større pools. Den er 6 meter lang og vejer cirka 30 kilo, og tager cirka 20 minutter at fulde med luft, hvilket selvfølgelig er betydeligt mindre tid, end de tager dig at spare penge sammen til en rigtig motorbåd.

eBay

Prisen ligger på cirka 1.700 danske kroner, hvilket ikke er så farligt, ikke sandt?

Kender du nogen, der burde købe sådan en til sommer?

Så tag den person på Facebook, eller del denne vidunderlige sommer-nyhed videre til dine venner!