Ung mand kaster sten mod politiet under demonstration – så kommer hans mor og giver ham en lærestreg

I Danmark har vi tidligere haft problemer med, at politimænd og andet alarmberedskab mødes med stenkast og andre trusler, når de skal udføre deres vigtige arbejde.

Det bliver aldrig nogensinde acceptabelt, at politiets arbejde hæmmes af en flok, der ikke ved, hvordan man opfører sig ordentligt!

Mange gange er det yngre fyre, der står for de værste angreb. Så kan man godt komme til at tænke på, hvad forældrene mon siger til denne uaccaptable opførsel – og om de har til hensigt at gøre noget ved det.

Mange står bare at ser passivt til, når politi og andet beredskabspersonale angribes med sten og andre farlige genstande. Det er selvfølgelig først og fremmest politiet, der skal stoppe sådan noget – men samtidig er det irriterende, at de skal forstyrres i forbindelse med vigtige udrykninger.

Moren lægger ikke skjul på sin mening

For et stykke tid siden var der en oprørt stemning i den amerikanske by Baltimore, hvor en gruppe maskerede mænd angreb politiet med sten. Hvis der var nogen, der undrede “Hvor er deres forældre?”, så fik de hurtigt svar på det spørgsmål.

For pludselig dukkede en af bøllernes mødre op – og så kom der andre boller på suppen!

I videoen nedenfor kan man meget tydeligt se, hvad hun synes om sønnens opførsel. Den unge mand, der først var hård og vred på politiet, bliver pludselig from som et lam. Men hvem tør også at sige en så irriteret mor imod?

Videoen er blevet set af over 300.000 – og den modige kvinde er blevet hyldet for sin handling. Hun er bestemt ikke en curlingmor, men fortæller sin søn, at det her er uacceptabelt!

Jeg synes, at hun er en rigtig helt, og med en så stærk mor bør sønnen lære af hendes værdier! Forhåbentlig gav det her fyren en vigtig lærestreg!

Synes du, at moren gjorde det rigtige? Så tryk på DEL-knappen for at hylde denne modige kvinde!