Skjult kamera fanger, da svinet slår en stor prut i elevator – nu er videoen blevet set af 6 millioner

De fleste af os har nok oplevet at have haft gas i maven, man bare er nødt til at komme af med. Ofte opstår problemet i situationer, hvor det kan blive lidt pinligt at slå en prut.

Det er ikke altid så nemt at kontrollere tarmgasserne, men det er trods alt høfligt at prøve at forsøge. For at forpeste luften, så det stinker i flere minutter, er trods alt ikke behageligt for nogen.

Et af de mest pinlige steder at slå en stor prut må være i en elevator, da man ofte står der med helt fremmede mennesker i et indelukket rum, hvor man indånder hinandens dufte.

Kan ikke stoppe med at grine

Som et socialt eksperiment valgte Jack, Greg og Ed at teste, hvordan folk i en elevator ville reagere, hvis nogen pludselig slog en stor prut. De satte et kamera op og begyndte at filme, når nye passagerer steg ind i elevatoren.

Youtube

Deres prutter er falske, men det ved elevatorpassagererne ikke. Men at se deres reaktioner og ansigtsudtryk er hysterisk sjovt, og jeg kan ikke stoppe med at grine!

Denne slags “pranks” er utroligt populære i USA – og videoen er blevet set over 6 millioner gange på Youtube, hvilket ikke er svært at forstå!

Især for os med en lidt umoden humor er det her utroligt sjovt!

[arve url=”https://youtu.be/W2JI0k9HuZk” /]

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis den gav dig et smil på læben!