Denne simple test afslører om du er indadvendt

De fleste mennesker er udadvendte. De henter energi fra omverdenen og har meget fokus på at udsende signaler.

Indadvente udgør en mindre gruppe mennesker, som normalt fokuserer på at optage signaler fra omverdenen og tolke dem.

Indadvente er ofte bedre til at fokusere, hvilket gør dem bedre egnet til denne test – så hvis du klarer den med lethed, kan det betyde, at du er introvert.

Tjek billederne her nedenfor. Hvis du uden de store problemer finder de skjulte symboler, kan det være en klar indikator på, hvilken personlighedstype du er.

1. Vi starter let ud: Kan du finde croissanten?

2. Der er en luftballon blandt vandmændene, kan du finde den?

3. Find sneglen

4. Den her er lidt sværere: Find knappen

5. Ikke alle kan finde sommerfuglen

6. Den her er endnu mere kompliceret: Kan du finde kaffekoppen?

7. Sidste test: Kan du finde skildpadden?

Resultat:

Hvis du havde meget nemt ved at finde alle skjulte genstande på billederne, kan det være et tegn på, at du er indadvendt. Indadvendte personer har en bedre observationsevne og sans for detaljer end andre. Du skal ofte tage dig tid til at være alene mellem dine sociale kontakter for at oplade batterierne – før du har lyst til at begive dig ud i verden igen. Du trives bedst i små grupper, hvor dine indsigter værdsættes højt.

Hvis du blev træt af at kigge på billederne og begyndte at tænke på noget andet, er du nok mere udadvendt. Du får energi af at være i selskab med andre, og er ofte aktiv og i kontakt med dine følelser. Du har svært ved at opholde dig på samme sted i for lang tid, men har nemt ved at komme i kontakt med andre.

Hvis du fandt testen meget svær, men stadig formåede at finde alle de skjulte detaljer, kan du være ambivert – hvilket er meget usædvanligt. Du har ingen problemer med at tilpasse dig i forskellige miljøer og kan tale med alle.

Er du enig i dit resultat? Del testen med dine venner så de kan udfordre sig selv og forhåbentlig lære noget om deres personlighed!