Mandschauvinist siger at kvinder ikke kan køre bil – så sætter ung kvinde sig bag rattet og tager genial hævn

Flere mænd har en tendens til meget selvsikkert at hævde, at de er langt bedre til kvinder til at køre bil. Hvilket jeg finder lidt tåbeligt, da ens køn ingen betydning har for, hvor god en bilist man er.

Denne type fordomme, som mange vælger at tro på, er fantastiske at mane til jorden, hvilket nok er nødvendigt med jævne mellemrum. Specielt når det kommer til de mange, der påstår, at det ene køn er bedre til noget end det andet.

Personligt mener jeg, at ens færdigheder og evner er individuelt anlagt, og har intet at gøre med, hvorvidt man er mand eller kvinde. Det tror jeg faktisk, at de fleste af jer er enige med mig i.

For at byde nogle meget selvsikre mænd på en dosis af deres egen medicin valgte Youtube-kanalen MaxMan at foretage et socialt eksperiment.

De lod den professionelle raserfører Leona Chin agere uvidende bilsælger, som foregav ikke at have styr på biler. Hun gjorde alt for at sikre, at de mandlige potentielle bilkøbere skulle tro på den sejlivede myte om, at mænd er bedre til at køre bil ned kvinder.

”En bil til mænd”

De gav hende gode råd til, hvordan hun skulle køre bil, og de lød ekstremt selvsikre på egne evner, da de talte med kvinden, som de troede var en meget usikker sælger. Men da hun bød dem ud på en prøvetur, kom der pludselig andre boller på suppen.

Efter den mandlige kunde havde kørt lidt, bad Leona om at få lov til at køre. Mange af kunderne reagerede meget skeptisk, og en af mændene fortalte, at de hørte i en bil til mænd. Han er også meget skeptisk ved overhovedet at lade hende køre.

Men det kom han til at fortryde…

Youtube

Som professionel racerkører har Leona selvfølgelig helt styr på det at køre – og da hun trykkede speederen i bund, fik de ellers så selvsikre mænd et stort chok.

Youtube

Jeg er overbevist om, at disse mænd aldrig mere påstår, at kvinder ikke kan køre bil…

Jeg syntes, at dette klip var helt genialt! Tryk på del-knappen, hvis du er enig, så kan vi også knuse den dumme forhold om, at kvinder ikke kan køre bil!