Se nøje på dine håndflader – linjerne siger noget interessant om din personlighed

Siden tidernes morgen har menneskeheden været fascineret af vores egen skabelse. Hvorfor eksisterer vi? Hvorfor ser vi ud, som vi gør?

For at få svar på disse mildest talt komplicerede spørgsmål har vi forsøgte at fortolke vores eget udseende for at se, om det har en underliggende betydning. Noget, som vi stadig gør den dag i dag.

På nettet er der et utal af forskellige personlighedstests, som er baseret på vores forskellige ydre karakteristika.

Man skal selvfølgelig tage disse personlighedstests med et gran salt, men de er ofte ret sjov og passer overraskende godt.

Personlighedstesten nedenfor har cirkuleret rundt på de sociale medier i et stykke tid, og er nem at tage. Ved at bringe dine hænder sammen med håndfladerne vendt mod dit ansigt, kan du se, hvilken type personlighed du har. Her nedenfor er testen, men glem ikke at tage det hele med et gran salt!

Håndflade A

Ifølge denne test er der tre forskellige håndtyper. Her kommer den første, og en forklaring kommer under billedet.

Youtube

Hvis linjerne i dine håndflader ligner billedet ovenfor, er du en betænksom person, der ikke kaster sig hovedkulds ud i noget. Et kærlighedsforhold tager lang tid for dig at opbygge, men når det først føles rigtigt, er der ofte tale om livslang kærlighed. Personer med disse linjer stoler meget på sig selv og har ikke noget imod at prøve noget nyt.

Håndflade B

Youtube

Linjerne på billedet ovenfor siger, at du er omhyggelig og planlægger alt nøje. Du træffer sjældent forhastede beslutninger og kan ikke lide hurtige ændringer. Når du først gør noget, gør du det helhjertet og på en rationel måde.

Håndflade C

Youtube

Ser stregerne i håndfladerne sådan ud, er du en klog person, som ofte kan opfattes som lidt gammelklog af dine venner og familie. Du er en romantisk person, der er ligeglad med sociale koder, men har ligeledes styr på dine følelser.

Hvilken type håndflade har du, og passer det på din personlighed? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan tage testen!