Se på din lillefinger: Længden kan afsløre noget interessant om din personlighed

Lige siden tidernes morgen har mennersker været fascineret af vores ydre attributter og forsøgt at koble visse personlighedstræk til bestemte udseender.

I gamle dage kunne man eksempelvis spå i hænder, hvor linjerne i ens håndflader eftersigende kunne afsløre noget om ens fremtid.

Denne type personlighedstests findes også i dag, og som så meget andet her i verden er der masser af dem på internettet.

Man skal selvfølgelig tage denne type tests med et stort gran salt, men de er meget sjove, og faktisk passer de faktisk meget godt.

Så tag et ekstra kig på din lillefinger – den afslører nemlig noget om din personlighed.

Til hverdag går man nok ikke ligefrem og tænker meget over, hvordan ens hånd ser ud. Den sidder der trods alt bare, og så længe den virker, er man nok ganske tilfreds. Men håndens udseende kan åbenbart sige noget om ens personlighed.

Ifølge sitet Curious Mind er længden på lillefingeren afgørende. Her nedenfor kommer tre forskellige typer lillefingre og en forklaring til dem.

Lillefinger A

Hvis din lillefinger ser ud som på billedet ovenfor, er du tilbagetrukket og lidt reserveret. Du holder mange af dine tanker og meninger for dig selv, især blandt personer, du ikke kender så godt.

Andre opfatter dig som meget selvstændig og stærk. Ærlighed er en dyd for dig, og du kunne aldrig finde på at lyve. Du vægter loyalitet højt og forventer, at alle omkring dig er loyale.

Personer, som ikke kender dig, kan opfatte dig som som lidt kølig og stædig, men du har ganske enkelt ikke tid eller lyst til ting eller personer, der ikke interesserer dig.

Men de, der står dig nær, ved, at du har et hjerte af guld, og at du ville gøre alt for dem. Du trives også bedst i selskab med mennesker, du kender.

Lillefinger B

Hvis du har en lidt længere lillefinger, er du personlighedstype B. Type B beskrives som følsom. Når du kan lide en person, bliver den person en central del af dit liv. Du gør alt for dine elskede, og du sørger for at holde dine personlige relationer i live.

Men du er meget påpasselig med hvem, du giver din opmærksomhed. Eftersom du er følsom, er du også bange for at blive såret. Du er venlig mod alle, selvom du måske har så høje tanker om personerne, som de selv tror.

De er meget målrettet med alt i livet. Arbejde, uddannelse, familie og venner kommer altid i første række. Målbevidstheden gør dig succesfuld, og du er rolig af natur, hvilket hjælper dig med at nå dine mål.

Lillefinger C

Hvis din lillefinger er lidt kortere som på billede C ovenfor er du en optimistisk person.

Du er ikke negativ meget længe, og du er heller ikke sur eller vred i specielt lang tid. Hvis nogen gør dig uret, glemmer du det hurtigt og går videre med dit liv, som ganske enkelt er for kort til at går rundt og være sur.

Nogle gange kan du opfattes som lidt krævende og egoistisk, men det skyldes din stærke tiltro til egne evner, og fordi du ofte har ret. Hvis du nu skulle tage fejl, er du også den første til at erkende det og undskylde.

Du er meget ligefrem i din kommunikation, og du skjuler intet for andre – det man ser, er hvad man får med dig.

Hvilken lillefinger har du? Og passer beskrivelsen på din personlighed?

Tryk nu på DEL-knappen for at se, om det passer på dine venner!