Pensionisten nægter at tilbringe sine sidste år på plejehjem – genial løsning tager nu verden med storm

Mange frygter den dag, hvor man skal flytte på plejehjem. Nogle føler måske endda, at det er et tegn på, at man nærmer sig livets slutning – og er nu nødt til at forholde sig til rutiner og regler, som man ikke tidligere har været vant til.

Terry Robinson nægtede at leve med at tanken om, at han og hans kone skulle leve på et kedeligt plejehjem i deres sidste gyldne år – og derfor begyndte han at udforske andre og mere kreative muligheder.

Det hele blev en stor succes – som nu spredes som en løbeild på nettet.

Først vil vi gerne påpege, at folk ansat i ældreplejen gør et fantastisk arbejde. De slider og gør alt, hvad de kan for de ældre, men nogle har bare ikke lyst til at ende på et plejehjem.

Mange hylder løsningen

Terry Robinson er tidligere sælger og filmproducent, og han begyndte at regne på indkomster og udgifter. Han kom frem til, at han og hans kone aldrig skulle bo på et plejehjem – men hans kreative løsning er helt genial. Manden delte sin perfekte plan på Facebook, hvor flere hundredtusindvis nu hylder hans løsning.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2141070285976136&set=a.479288068821041&type=3&theater

Her nedenfor finder du en oversættelse af Terrys snedige plan:

“Ingen plejehjem til hos – vi tjekker ind på Holiday Inn!

Når prisen for et plejehjem er på 188 dollar om dagen, er der bedre løsninger, når man bliver gammel og svag. Jeg har allerede set på priserne på Holiday Inn. Hvis man kombinerer prisen på langtidsbookninger og seniorrabat, bliver det til 49.23 dollar om natten.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=114530228630162&set=a.114530225296829&type=3&theater

Det efterlader 138.77 dollar om dagen til morgenmad, frokost og aftensmad på den restaurant, som jeg vil spise på, eller roomservice. Det betyder, at der er penge til overs til vask, drikke og film. Derudover får jeg en pool, motionscenter, en lounge, en vaskemaskine og tørretumbler. Jeg får også gratis tandpasta, barberhøvl, shampoo og sæbe. Og jeg bliver behandlet som en kunde, ikke som en patient.

5 dollar i drikkepenge om dagen gør, at personalet giver mig ekstra service. Der er et busstoppested lige uden for, og pensionister kører gratis. Handicapbussen kan også hente mig, hvis jeg foregiver, at jeg er halt. At tage bussen til kirke er gratis om søndagen.

Kan tage flere måneder

Som en lille miljøforandring kan man tage lufthavnsbussen ud til lufthavnen for at spise på en lækker restaurant. Når man nu er i lufthavnen, kan man flyve et andet sted hen. Pengene ruller stadig ind samtidigt. Det kan tage flere måneder at få en plads på et godt plejehjem.

Men Holiday Inn modtager din reservation i dag. Og du er ikke fanget samme sted for evigt – du kan flytte fra hotel til hotel eller sågar fra by til by.

Pixabay

Vil du rejse til Hawaii? De har også Holiday Inn der. Er dit tv gået i stykker? Skal lamperne udskiftes? Intet problem. De sørger for alt og undskylder for ulejligheden. Hotellet har natvagter og daglig roomservice.

Rengøringspersonalet ser ind til dig fra tid til anden. Hvis ikke ringer de til en bedemand eller ambulance. Hvis du falder og brækker hoften, betaler (sygesikringssystemet) Medicare for det, og Holiday Inn opgraderer dig til en suite resten af dit liv.

Garanteret familiebesøg

Og du behøver ikke at bekymre dig om familiebesøg. De vil altid glæde sig til at besøge dig, og de vil nok benytte lejligheden til at tage en lille mini-ferie. Børnebørnene kan bruge poolen. Hvad mere kan man ønske sig?

Da jeg diskuterede min plan med min venner, kom de på endnu flere fordele, som Holiday Inn kan tilbyde pensionister. De fleste standardværelser har en kaffemaskine, lænestol og satellit-tv – alt hvad man skal bruge for at nyde en dejlig eftermiddag.

Efter en film og dejlig lur kan man ringe til sine børn (gratis lokale opkald) og herefter gå en tur ud til loungen eller restauranten, hvor man møder nye og interessante mennesker hver dag.

Parret på billedet er ikke Terry og hans kone. Foto: Flickr.

Så når jeg når den gyldne alder, vil jeg byde den velkommen med et smil.”

Det her er en virkelig genial plan! Både sjovere og langt mere omkostningseffektivt! Det lyder som om, at dette pensionistpar går en fantastisk fremtid i møde! Tryk nu på del-knappen for at sprede denne geniale idé videre til dine venner!