Par tages på fersk gerning i at have sex i parken – dommerens straf i retten chokerer alle

Par tages på fersk gerning i at have sex i parken – dommerens straf i retten chokerer alle

Når man som tiltalt træder ind i retssalen og møder dommer Michael Cicconetti i Painesville, Ohia, ved man aldrig, hver der venter.

I 21 år har denne karismatiske dommer praktiseret, hvad han kalder “kreativ retfærdighed” – en metode, der indebærer mildt sagt uventede straffe for de skyldige.

Man kan sige, at Michael Cicconetti arbejder lidt efter mottoet “Øje for øje, tand for tand”…

Far til fem og dommer Michael Cicconetti lader ofte den tiltalte selv vælge sin egen straf. Valget står ofte mellem fængselsstraf – eller en af Cicconettis geniale varianter af straf.

 

Siden 1994 er Michael Cicconetti blev genvalgt som dommer, hovedsageligt på grund af sine populære handlinger og særlige metoder.

Facebook

Her er hans 8 vildeste domme!

1. Et par blev taget på fersk gerning, da de havde sex i en offentlig park. Straffen? Parret blev tvunget til at rengøre hele parken og samle alle brugte kondomer op, der var i parken. De var også nødt til at købe en annonceplads i den lokale avis for at undskylde for hele byen og alle, der havde set dem have sex.

Flickr

2. En kvinde efterlod 35 killinger helt alene i skoven om vinteren. For at give hende en smagsprøve på sin egen medicin blev hun tvunget til at tilbringe en nat i skoven, i midten af november – uden mad, vand eller telt. Da temperaturen faldt kraftigt netop denne aften var dommer Cicconetti ekstra gavmild: Kvinden fik lov til at tænde et bål.

Flickr

3. En mand fornærmede nogle betjente og kaldte dem for “svin” efter en færdselsforseelse. Som straf blev han tvunget til at stå på et gadehjørne med en 170 kilos tung gris og et skilt, hvorpå der stod: “Dette er ikke en betjent”.

Geograph

4. En spritbilist blev sendt til det nærmeste lighus som straf. Der blev han tvunget til at se på dødsofre efter et biluheld forårsaget af en spritbilist.

5. En kvinde fra Ohio blev fundet skyldig i at have undladt at betale en taxatur. Straffen? Kvinden blev tvunget til at gå en tur på cirka 48 kilometer, svarende til afstanden hun havde kørt i taxa.

Flickr

6. En mand stjal en kasse med penge, som Frelsens Hær havde indsamlet, så de kunne hjælpe de hjemløse. Straffen? Han måtte tilbringe en dag som hjemløs på gaden.

7. Nogle gymnasieelever havde skåret dækkene op på en skolebus. Dette forårsagede, at en skoleklasse måtte aflyse deres planlagte skoleudflugt. De skyldige gymnasieelever blev som straf pålagt, at de skulle planlægge en picnic for de ramte skolebørn.

Flickr

8. To teenagere havde ridset 666 ind i en stjålet Jesus-statue. Straffen? De blev tvunget til at føre et æsel gennem byen, mens de var udklædt som Maria og Josef.

Ifølge Cicconetti har hans “kreative retfærdighed” resulteret i, at 90 procent af dem, som får hans usædvanlige straf, aldrig ender i retssalen igen. Det lyder som en ganske udemærket succesrate, ikke?

Tøv ikke med at dele denne artikel med dine venner, hvis du mener, at denne dommer gør det helt rigtige!