Nygift par får hundredtusindvis til at grine – og det er let at forstå hvorfor

Ens bryllup er et af de absolutte største øjeblikke i ens liv, og derfor vil man selvfølgelig gerne, at alt skal være perfekt. Vielsen, det første kys som ægtefæller, billederne og festen – problemer skal undgås for enhver pris.

For at forevige alle de magiske øjeblikke i løbet af dagen vælger mange par at ansætte en fotogra til at tage billeder af alt, som man kan huske tilbage på. Minder skal skabes og dokumenteres, så brudeparret kan finde dem frem og huske tilbage på deres livs lykkeligste dag, når de har fundet ind i hverdagens rutine igen.

Selvom man har gjort alt, for at bryllupsdagen skal være perfekt, kan der nogle gange opstå mærkelige og sjove situationer. Måske skyldes det den store spænding blandt alle involverede, hvilket generelt kan få folk til at opføre sig lidt underligt.

Parret nedenfor var netop blevet gift, og det var tid til det første kys som ægtefæller. Deres fotograf var selvfølgelig til stede for at forevige det hele – og ved første øjekast ligner det et drømmebillede.

Barnlig humor

Der hersker ingen tvivl om, at der er masser af kærlighed i luften. Men en meget bestemt detalje på billedet har efterfølgende fået hundredtusindvis af mennesker verden over til at skraldgrine.

Kan du se, hvad det er?

Foto: Sarcasm.Club

Der er egentlig ikke noget galt med selve billedet, men det er taget fra en vinkel, der skaber en sjov og lidt fræk illusion. Detaljen får nok os med lidt barnlig humor til at grine, men det synes jeg absolut ikke, at man skal skamme sig over!

Nedenfor afslører vi, hvorfor hundredtusindvis skraldgriner af det ellers så romantiske billede!

Det er altså præstens ene finger, der ligner noget HELT andet. Jeg er overbevist om, at du ved, hvad jeg taler om, og hvis det ikke havde været en lille illusion, ville det faktisk have været direkte usmageligt.

Jeg finder det helt fantastisk, at brudeparret har givet hele verden mulighed for at se billedet!

Tøv ikke med at dele billedet med dine venner, hvis den lille ‘frække’ detalje gav dig et smil på læben!