Nye billeder: Buttet kvinde genskaber berømthedernes luksuriøse billeder – hyldes nu af millioner

På det seneste er det blevet utroligt populært at klæde sig ud for at efterligne berømtheder. Det kan dog blive meget dyrt i længden – og så er man nødt til at finde en metode til at omgå den problematik.

Vi har tidligere skrevet om småbørnsmoren Celeste Barber, der på en genial og humoristisk måde efterligner verdenstjernernes billeder på nettet.

Sina Benjaphorn er en 22-årig studerende fra Thailand. Hun har en stor passion for både udklædning og mad. Derfor besluttede hun sig for at kombinere de to interesser.

– Jeg elsker at spise, så jeg tænkte, at det kunne blive en del af mine dragter og kostumer. Det er rigtig sjovt at gøre det her. Min familie og jeg spiser alt maden bagefter, siger hun til stitet BoredPanda.

Derudover er resultatet opsigtsvækkende! Farverne og formerne fra frugter, grøntsager og lignende skaber utrolige forklædninger, som Sina efterfølgende bliver fotograferet i. Rihanna og Nordkoreas leder Kim Jong-Un er bare nogle af de mange berømtheder, hun har forsøgt at efterligne med sine unikke udklædninger.

Hele projektet er en del af den 22-åriges markedsføringsstrategi, da hun gerne vil skabe fokus på sin butik, der sælger tøj til buttede kvinder – en såkaldt “plus size”-butik. Alle produkterne er designet og fremstillet af hendes selv.

Her nedenfor kan du se 10 af Sinas mest geniale fortolkinger af berømtheder! Hele projektet er både imponerende og utroligt sjovt! Her kan man da tale om en kvinde med stor selvironi, og det er ikke underligt, at hun nu hyldes af millioner!

1. Ligner meget godt!

2. Udklædt i chips!

3. En flot salatkjole…

4. En af dem er den lille havfrue… spørgsmålet er hvem!

5. Rihanna i kødudgave…

6. Imponerende!

7. May the force be with you, Sina!

8. Haha! Vidunderligt!

9. Ligheden er faktisk slående – imponerende!

10. Haha! Mikrofoner – som grillspyd! Det er nok bedst, at “Raketmanden” ikke ser det billede…

Bildkälla (samtliga): Instagram / framsook_lek_lek

Det er altid skønt at se en person med en stor portion selvironi, det kan man kun have respekt for! Tøv ikke med at dele billederne, hvis de gav dig et smil på læben!