Nu kan du hyre 25-årige Victoria til at rengøre dit hjem – helt nøgen

Rengøring af hjemmet er et nødvendigt onde, som man gerne vil have overstået hurtigst muligt.

Men det er en befriende følelse bagefter, når alt er rent og ligger, hvor det skal.

Hvis man har lyst til at springe den første del over, altså selve rengøringen, kan man altid hyre rengøringshjælp.

Og nu kan man faktisk få en meget letpåklædt rengøringshjælp. Skriver Ladbible.

25-årige Victoria Murphy kommer nemlig hjem til folk og gør rent – i lingeri.

Instagram

Victoria Murphy bor i skotske Edinburgh og driver sit eget rengøringsfirma. Men hendes rengøringsfirma er dog lidt anderledes end andre.

Medarbejderne, herunder Victoria, udfører nemlig deres arbejde i sexet undertøj.

Instagram

Tager over 650 kroner i timen

Victoria blev træt af sit job på en skønhedssalon, sagde op for at blive nøgen rengøringsdame, og driver i dag virksomheden Glimmer med 15 fuldtidsmedarbejdere.

Kunden bestemmer selv, hvor afklædt rengøringsmedarbejderen skal være, og timeprisen varierer mellem 400-650 danske kroner, og det er selvfølgelig dyrere alt afhængigt af, hvor lidt tøj rengøringshjælpen skal have på.

Til den pris kan kunden vælge at få en nøgen mand eller kvinde til at gøre hjemmet skinnende rent.

Instagram

”Ville lave noget sjovt og lidt risikabelt”

Victoria havde længe overvejet at starte sin egen erotiske virksomhed, men var ikke helt klar over, hvad det skulle være, før hun læste om et amerikansk rengøringsfirma, der tilbød nøgenrengøring.

Hun begyndte i det små og arbejdede alene i starten for at se, om hun kunne drive det videre.

– jeg vidste, at jeg ville lave noget sjovt og lidt risikabelt, men samtidig ville jeg ikke udsætte eventuelle medarbejdere for noget, som jeg ikke selv havde prøvet forinden, siger Victoria til Ladbible.

Instagram

”Gør ikke noget, vi ikke har lyst til”

Der er tre prisklasser, hvor den dyreste rengøring koster 650 kroner i timen – men så er rengøringsmedarbejderen også helt nøgen.

Men Victoria understreger, at kunderne ikke må røre ved medarbejderne.

– Vi er ikke et escortfirma, det, vi gør, er sjovt og højst lidt flirtende. Ingen af os gør noget, vi ikke har lyst til – vores vigtigste opgave er et gøre folks hjem rene, siger Vicotira til Ladbible.

Vil udvide

Victorias kundebase varierer meget mellem både køn og alder, og består af omkring 20 tilbagevendende kunder og cirka 15, der bestiller rengøring fra tid til anden.

Victoria er opsat på at udvide sit firma og er konstant på udkig efter nyt personale.

– Jeg er ligeglad med udseendet, når jeg rekruterer, vores kunder kan lide forskellige typer mennesker. Men de skal være renlige og have en god selvtillid, da vi arbejder nøgne, siger Victoria til Ladbible.

På trods af Victorias lidt usædvanlige og vovede karrierevalg har hun kun fået positive reaktioner fra familie og venner.

– De forstår, at jeg kan lide det, men for udenforstående skal jeg ofte forklare, at vi faktisk er seriøse og har meget høje standarder for vores rengøring, siger Victoria til Ladbible.

Instagram

Kunne du overveje at få nøgenrengøring?

Tryk nu på del-knappen for at hylde iværksætteren Victoria!