Nøgenmodel bliver kropsmalet og går “nøgen” gennem shoppingcenter

Forestil dig at gå på gaden og se nogen komme forbi i et par stramme bukser og en top. Du ville nok ikke tænke videre over det, men måske er det på tide at begynde at gøre det.

I de senere år er det nemlig blevet lidt en mode at kropsmale modeller og lade dem gå rundt offentligt – for at se, om det vækker reaktioner.

Der er flere eksempler fra blandt andet New York og London.

Den seneste i rækken er modellen Maria Luciotti, som blev malet af Jen the Bodypainter, hvorefter hun gik en tur i et shoppingcenter.

Jen the Bodypainter er en kunstner med kroppen som sit lærred. Hun har en meget succesfuld Instagramkonto, hvor hun fremviser sine kropsmalerier.

For et par dage siden skrev hun et blogindlæg om sit seneste projekt – at kropsmale tøj på en model og lade hende gå rundt i et shoppingcenter for at se, om nogen ville bemærke det. Indlægget er blevet delt næsten 100.000 gange på et par dage…

Jen skriver Selv:

“Jeg er Jen The Body Painter, og jeg er professionel kropsmaler. Mig og min datter malede denne model i næsten tre timer for at skabe et flot efterårsoutfit.

Ud over en tangatrusse, en hat og et tørklæde er hun stort set nøgen! Vi gik en tur gennem et shoppingcenter for at se, hvordan folk ville reagere. Det blev ganske interessant!”

Her nedenfor følger nogle billeder fra projektet og længst nede en video. Det hele udvikler sig meget interessant, når modellen går gennem shoppingcenteret, ikke mindst når hun spørger en butiksansat om at tage et bustemål…

Kan du se, hvem der er kropsmalet?

kroppsmåladmodell
Youtube

Først lagde de grunderen til trøjen

Kroppsmålad modell
Youtube

Detaljer er vigtige, som f.eks. at få “buskerne” til at se slidte ud

Kroppsmålad modell
Yotube

Mor og datter arbejdede sammen i tre timer

Kroppsmålad modell
Youtube

Man skal være grundig, når man skal gå offentligt uden en trevl på kroppen

Kroppsmålad modell
Youtube

Nu er de næsten ved at være færdige, kan du se, at det ikke er rigtigt tøj?

Kroppsmålad modell
Youtube

Ude på en gåtur i det lokale shoppingcenter

Kroppsmålad modell
Youtube

Her er videoen, som allerede er blevet set over tre millioner gange.

[arve url=”https://youtu.be/eBZbTNrbBHs” /]

Ville du opdage, hvis nogen gik kropsmalet rundt i byen? Jeg tror ikke, at jeg ville bemærke det, da jeg altid har meget andet i tankerne.

Del artiklen med en ven, som ville turde at gøre det her!