Mystisk fremmed går pludselig til angreb i elevator – se nu kvindens hævn, da idioten får som fortjent

Vi lever i en verden fyldt med masser af gode og godhjertede personer. Men desværre er vi også nødt til at trækkes med nogle idioter, som nægter at respektere deres medmennesker.

Stort set daligt læser man om overfald, voldtægt, mishandling og andre forfærdeligheder, og det er svært at forstå, hvordan nogle mennesker kan begå sådanne handlinger mod andre.

En af min helt store drømme er, at vi begyndte at være lidt venligere mod hinanden.

Særligt kvinder er udsatte. Men efter #metoo er debatten om visse mænds vold og krænkelser mod kvinder virkelig kommet i fokus, og det føles som et skridt i den rigtige retning.

Det er ikke let at forholde sig til, hvordan man bør reagere, når man udsættes for en anden persons dårskab eller idiotisme. Det er sjældent, at der findes en rigtig eller forkert måde at håndtere situationen. Er det okay at reagere med vold? Ja, i nogle situationer kan man mene, at det er fuldt berettiget.

Det er selvfølgelig et svært spørgsmål, men gerningsmanden skal selvfølgelig straffes – helst af retssystemet – så vedkommende ikke fortsætter sine kriminelle eller krænkende handlinger.

Men en kvinde, der tog sagen i egne hænder, og hyldes af millioner på nettet, er en kvinde, der gik ind i en elevator. Hændelsen blev fanget af et skjult overvågningskamera.

Sekunder før elevatordøren lukker, træder en mand ind mellem dørene, hvorefter elevatoren begynder at køre. Da den lille kvinde skal forlade elevatoren, angriber den fremmede mand hende bagfra.

Youtube

Det er lidt uklart, om han har til hensigt at røve eller på anden måde krænke kvinden – for han kommer ikke så langt med sit overfald. For det viser sig hurtigt, at idioten har valgt det helt forkerte offer.

Se bare klippet nedenfor! Her kan man da tale om, at han fik en smagsprøve på sin egen medicin – og det hele slutter med, at manden flygter i panik!

[arve url=”https://youtu.be/5Nj9Eh17VhQ” /]

Der hersker delte meninger om, hvorvidt klippet er rigtigt eller iscenesat, men uanset hvad sender det et signal til omverdenen, som jeg finder meget vigtigt! Man skal aldrig overfalde nogen på denne måde, og hvis man gør, så skal man tage konsekvenserne!

Send nu et vigtigt budskab videre ved at trykke på DEL, hvis du mener, at kvinden gjorde det helt rigtige ved at give manden en lærestreg for livet!