Mormor viser genial metode til at folde stræklagner – unikt trick hyldes nu over hele nettet

Mange af os ved, hvor frustrerende det kan være at folde stræklagner. Deres mærkelige og sværtmestrede form er vanskeligt at håndtere – og det er stort set umuligt at folde dem perfekt, så de passer ind i skabet.

Det er selvfølgelig geniale, når man skal bruge dem på sengen, men når de skal foldes, står man ofte tilbage med en stor, sammenkrøllet kugle, som man bare smider ind i skabet.

Alle, jeg har talt med om dette, har samme problem – men nu er der en helt genial løsning!

Mormor Terri Metz ved nemlig alt om, hvor irriterende det er at folde stræklagner. Derfor valgte hun at lave en video med sin geniale foldemetode. Den mærkelige teknik er blevet hyldet verden over, siden videoen blev offentliggjort.

Videoen starter forholdsvis simpelt. Terri står foran kameraet og fortæller på engelsk, hvor meget hun hader at folde stræklagner. En følelse, som jeg tror, at de fleste af os genkender.

Youtube

Herefter begynder mormoren at vise sin helt egen selvudviklede metode. Lagenet lægges på gulvet, hvorefter hun stikker en fod i et af hjørnerne. Derefter stikker hun sin frie fod ud i det modsatte hjørne.

Mere sjovt end praktisk

Ved næste skridt sætter Terri sig ned i lagenet, hvorefter hun lægger sig ned og stikker sine arme ud i to hjørner, så hun danner et X.

Youtube

Så begynder det at blive rigtig interessant!

Jeg vil dog ikke afsløre for meget om den unikke metode, du er nødt til selv at se den i videoen nedenfor. Men personen bag kameraet kan ikke lade være med at grine – og jeg må indrømme, at jeg morede mig lystigt over denne video.

Youtube

Da videoen blev lagt på Youtube, gik den hurtigt viralt – og folk fra alle verdens hjørner har nu fået et godt grin af den unikke foldemetode, der muligvis er sjovere end praktisk.

Jeg synes dog, at tricket er helt genialt!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at sprede lidt ekstra glæde i dag!

Hvem ved – måske kan dine venner lære noget af dette sjove trick?!