Mormoren Ninette, 55, får unge mænd til at dåne på stranden

Som årene gør, føles det, som om at udseendet bliver mindre og mindre vigtigt. Man har slidt og slæbt hele livet, og derfor er det helt acceptabelt at tage et par ekstra kilo på, hvis man har lyst til det.

Derudover bliver det sværere og sværere at holde sig i form jo ældre man bliver, alt går bare lidt langsommere og det er helt naturligt.

Men nogle mennesker synes at trodse naturens love. Ninette Longsworth, 55, er en af ​​dem. Mormoren har et væld af unge mænd, der begærer hende, og er endda nødt til at vise sit ID i butikken nogle gange.

Ninette Longsworth, 55, arbejder som personlig træner og er nok stærkere end de fleste af os.

Tror at hun er 20

Ninette får mange forbipasserende i fitnesscentret og på stranden til at hæve øjenbrynene med sine mavemuskler og tonede arme.

Men når de finder ud af, at Ninette er 55 år og har børnebørn, bliver de ofte helt mundlamme.

Ninette har tre børn på 35, 28 og 26 år og også et barnebarn. Ikke dårligt for en, der ofte forveksles for at være i 20’erne.

Fire brødre

Det er dog ikke fremmed for Ninette at tage det tunge læs, det begyndte hun allerede i en ung alder.

– Jeg begyndte at løfte jern, da jeg var 13, fordi jeg ville følge med mine fire brødre. Jeg fik aldrig lov til at være med til at lege, fordi jeg var en pige, og jeg ville gerne vise, at jeg var mindst lige så hurtig og stærk som dem, siger Ninette til Daily Star.

I fitnesscenteret voksede selvtilliden og efter en karriere som modedesigner uddannede Ninette sig til personlig træner.

Det ene førte til det andet, og Ninette begyndte at konkurrere i vægtløftning, noget hun viste sig at være rigtig god til.

– Jeg har stadig en verdensrekord, fra jeg var 45 år gammel, fortæller Ninette til Daily Star.

I vægtløftningskredse bliver den 55-årige kaldt den “Vægtløftende mormor” og når man ser, hvor stærk hun er, forstår man hvorfor.

Det kalder vi en mormor med slaw’! Tryk nu på DEL-knappen for at vise, at alder bare er et tal!