Moren genskaber stjernernes billeder – nu hyldes hun af millioner

Man kan godt blive lidt nedtrykt, når man ser stjernerne og deres glamurøse liv. De er flotte, veltrænede og alt virker perfekt. Selv sidder man i sofaien i en slidt T-shirt med chips-krummer i skødet.

Men man skal dog tænke på, at berømthedernes billeder og opslag sandsynligvis ikke altid afspejler virkeligheden. For de har også hårde og uoverskuelige dage – men det vælger de selvfølgelig ikke at skilte med.

Celeste Barber er en australsk komiker og mor til små børn, som er blevet verdenskendt på at genskabe berømthedernes glamourøse og smukke billeder på Instagram – men med sit helt eget twist. For hun praler ikke med, at hendes liv er lige så perfekt, som superstjernernes ser ud på overfladen, men det har hun valgt at lave sjov med.

Elsker den kvinde!

Maven hænger lidt, hendes mand er ikke lige så lækker som berømthedernes, hun er ikke lige så smidig som stjernerne – men dette på trods nyder Celeste livet og har det sjovt! Hun bruger sin  Instagram-konto til at lave sjov med de store kontraster.

Vi skrev om den inspirerende mor for lidt over et år siden, men tænkte, at det er på tide med en lille opfølgning for at se hendes seneste genistreger! millioner.

Celeste hyldes af millioner verden over, og flere stjerner har også lovprist hende:

– Hun får mig til at grine hver dag, og det er en konstant påmindelse om ikke at tage livet så seriøst, har Cindy Crawford eksempelvis sagt.

Jeg elsker denne utrolige mor!

Er det ikke fantastisk at se en person med selvironi, som tør at vise, at alt ikke absolut skal være perfekt!? Tryk på del-knappen hvis du også er enig i dette vigtige og herlige budskab!