Moren er træt af at børnene nægter at tage hendes opkald – den geniale løsning hyldes nu verden over

Hvis man velsignet med børn, kan man højst sandsynligt forholde sig til den nervøsitet, der infinder sig, når de bliver lidt ældre og begynder at være senere ude om aftenen. De begynder at feste, overnatter hos vennerne og lignende.

I de tilfælde er mobilen helt perfekt – og det er dejligt at vide, at man kan få fat i sine børn mere eller mindre døgnet rundt. Det kræver selvfølgelig, at de svarer, når man ringer til dem!

For børn er det utroligt nemt at ignorere forældre. For de er udemærket klar over, at vi altid vil elske dem betingelsesløst, uanset om de tager telefonen eller ej – og mange gange har de langt “vigtigere” ting at tage sig til end at tale med en irriterende forælder, der næsten tvinger dem hjem i seng.

Men moren Shary har mildt sagt fået nok af, at hendes børn næsten aldrig svarer på hendes opkald. Hun følte, at hun var nødt til at gøre noget ved sagen – og var overbevist om, at der var flere forældre, der havde dette lidt irriterende og lidt unødvendige problem.

Låser barnets mobil

Derfor kom Shary på en helt genial løsning. Hun lærte at programmere apps til telefoner (bare det er imponerende nok i sig selv!), hvorefter hun udviklede en app, som hun mente var den perfekte løsning på dette problem.

Hele processen resulterede i, at hun udviklede den revolutionerende app “Ignore No More” (oversat til dansk: “Ignorer ikke mere”), som ganske enkelt låser barnets telefon, når han eller hun ikke tager telefonen, hvis en bekymret forælder ringer.

Hvis sønnen eller datteren vælger ikke at tage telefonen, er der kun 2 funktioner på mobilen, der stadig virker – at ringe til mor eller far, eller sende et signal til det lokale politi. For at kunne afinstallere appen er et kodeord påkrævet, hvilket betyder, at barnet ikke kan fjerne den uden sine forældres tilladelse.

Nu hyldes Shary verden over for sin kreative og geniale opfindelse – og nedenfor kan du se en lille video om hende smarte app!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=7jPzMHuaIwY” /]

Helt genialt! Tøv ikke med at dele denne artiklen, så alle forældre kan få kendskab til denne fantastiske app!