Mor til 5 får fartbøde for at køre 2 km/t for stærkt - reaktionen i retssalen er helt genial

Mor til 5 får fartbøde for at køre 2 km/t for stærkt – reaktionen i retssalen er helt genial

At have en lidt for tung højre fod er noget, som de fleste af os nok har prøvet på et eller andet tidspunkt i vores liv. Det kan være, at man har travlt med at komme på arbejde, skal nå i børnehaven for at hente børnene eller noget helt tredje.

Det er selvfølgelig ikke godt, når man overskrider hastighedsgrænsen. Men det sker, så simpelt er det.

Hvilket også var tilfældet for en mor til 5 i den amerikanske by Providence. Hun havde dog blot overskredet hastighedsgrænsen med 1,6 km/t, men fik alligevel en fartbøde – dommerens reaktion i retten var dog helt genial.

Dommer Fran Caprio er blevet lidt af en berømthed via tv-programmet
”Caught in Providence”.

Youtube

Han har en afslappet tilgang til sit vigtige job, som han dog udfører til perfektion, og elsker at have sjove samtaler med de tiltalte.

Havde kørt 1,6 km/t for stærkt

Denne gang er det en mor til fem børn, Katie, der står i retssalen med alle sine børn. Dommer Frank bliver straks charmeret af de små – og lader Alex, der ifølge moren er familiens sludrechatol, komme op på podiet.

Youtube

Dommeren stiller drengen flere spørgsmål. Blandt andet om han selv en dag vil være dommer, om vagten fortjener en lønforhøjelse – og om moren fortjener 5 dage i fængsel for sin milde lovovertrædelse. Til alles chok svarer drengen et rungende ja til det sidste spørgsmål. Selvom hun trods alt kun kørte 1,6 km/t for stærkt.

Dommeren gør det selvfølgelig mest for sjov, og lytter ikke til drengens anbefaling. Han lader i stedet det hele passere – og moren behøver ikke at betale for fartbøden. Frank forklarer videre, at han selv har 5 børn og siger, at Katies familie er meget smuk.

Det hele udvikler sig til at blive en smuk og fin stund i retssalen, mens alle smiler stort.

Youtube

Videoen er på engelsk, men jeg håber, at den er mulig at forstå. Stemningen er virkelig til at tage at føle på – og jeg vil benytte lejligheden til at hylde denne vidunderlige dommer.

Tryk nu på del-knappen, så dine venner også kan se dette fine klip!