“Møgunge” skræmmer livet af frisøren – men se nu, når drengen opdager ubehagelig hævn

Nogle elsker at skræmme livet af os bangebukse, der bliver skræmt af selv det mindste. Jeg hader eksempelvis at gå ind i et spøgelseshus eller lignende – og insekter er det værste, jeg ved.

Det ved mine børn selvfølgelig, og flere gange hvert år sørger de for at skræmme livet af mig med en plastikedderkop eller lignende. De slipper naturligvis ikke ustraffet, og jeg giver dem altid tilbage på en meget smart og smagfuld måde.

Frisøren i dette klip var blevet snydt af en lille “møgunge” – men udtænkte sammen med drengens forældre den helt perfekte hævn.

Drengen i klippet hedder Vito. Han lagde en stor plastik-kakerlak på sin frisørs arbejdsbord, da han ikke bemærkede det, og opdagelsen gjorde manden rædselsslagen i et par sekunder, inden han opdagede, at det hele var for sjov. Med andre ord: en meget klassisk practical joke.

Herefter udtænkte frisøren Jude Sannicandro en helt genial plan for at få hævn over “møgungen”. Han spurgte først drengens mor om tilladelse, og efter at have fået hendes accept var det tid til hævnen, som var en grov en af slagsen.

Taber øret på gulve

Det skal påpeges, at Vito har grint meget af situationen efterfølgende – og det er jo som sagt bare for sjov.

Youtube

Men efter Jude har påbegyndt klipningen, siger han pludselig: “Sid stille nu, for den her er virkelig skarp”.

Ved hjælp af store mængder falsk blod, servietter, et plastik-øre og skuespillertalent får frisøren overbevist Vito om, at han er kommet til at klippe i drengens øre – hvorefter Jude taber “øret” på gulvet.

Youtube

For en stund tror drengen altså, at han har mistet sit venstre øre – og den store mængde falsk blod virker ikke ligefrem beroligende på ham. Vito går i total panik, hvilket man godt kan forstå. For det virkelighedstro øre på gulvet ligner virkelig drengens.

Youtube

Frisøren og moren, som drengen hurtigt kalder efter, byder på et show, før de til sidst afslører, at det hele bare er en sjov hævn. Som alle så griner af. Det er meget tydeligt, at drengen har selvironi!

Youtube

På et par dage er klippet blevet et viralt hit, og Jude og Vito, der begge virker til at have en forkærlighed for grove practical jokes, virker til at være enige om, at det hele er super sjovt!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=9dedNkdwQfQ” /]

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis den gav dig et smil på læben!