Mistænksom mand ser mystisk detalje i sin kærestes frække sms – så afsløres den ubehagelige sandhed

Hvis man ikke har noget imod at lyve eller snyde, fortjener man at blive straffet for sin udåd.

At være utro mod sin partner er muligvis det største svigt, man kan udsætte en anden person for, og hvis det håndteres lidt klodset, bliver situationen bare endnu mere pinlig, når sandheden afsløres.

Et godt men trist eksempel på dette kom for et stykke tid siden fra USA, hvor en ung kvinde ved navn Jackie (efternavn forbliver anonymt) tog på forretningsrejse til Atlanta. Men hendes svigagtige affære blev hurtigt afsløret, da Jackies kæreste derhjemme var meget årvågen og mistænksom – og nu er deres samtale blevet et viralt hit på nettet.

Efter Jackie var ankommet til sit hotel i Atlanta, besluttede hun at tage et bad og valgte i samme ombæring at sende frække beskeder til sin kæreste. Dels tekst, dels i form af frække billeder – og det hele eskalerede hurtigt.

Hemmelighed afsløres

Jackie smider mere og mere tøj. Kæresten lader sig dog ikke distrahere, men bemærker i stedet en ekstra kuffert på billedet. Herefter finder han frem til, hvem der bor på værelset – og det viser sig at være Tom, kvindens chef.

Således afsløres den hemmelige affære – og man kan kun antage, at Jackie nok fortrød at hun begyndte at sende frække billeder til sin kæreste.

Her nedenfor kan se se SMS-samtalen mellem den unge kvinde og hendes mistænksomme kæreste (nu eks).

Det hele begyndte altså med en venlig hilsen om, at hun ville tage et bad.

Herefter begynder hun at smide tøjet, men får spørgsmålet “er du alene?”

”Selvfølgelig er jeg alene, jeg kender ingen i Atlanta”.

Kæresten derhjemme bliver mistænkelig, spørger om hendes værelsesnummer, ringer til hotellet og finder ud af, hvem der er tjekket ind på værelset. Det viser sig at være Jackies chef, Tom.

”Jeg kan ikke forstå, at du tror, at jeg er så dum!”

Fotokilde (alle): Twentytwowords

“At tage på rejse med din chef og foregive at være alene. Altså, jeg vidste, at I to havde noget kørende! Man kan forresten se en taske på det andet billede, du sendte, og som jeg ved ikke tilhører dig. Så lad være medat benægte noget. Alle dine ting ligger i skraldesække udenfor, når du kommer hjem. Hav det sjovt og fuck dig!”

Hvad synes du? Valgte kæresten at gøre det rigtige ved at dele historien på nettet? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!