Michaels penis vejer 4 kilo og gør det umuligt at købe bukser – se når han vender sig om

Cirka 4 kilo tung, 22 centimeter lang og 7 centimeter bred. Det er størrelsen på tyske Michaels gigantiske penis.

I et tv-indslag med Vice fortæller han hvordan det er at leve med verdens sandsynligvis største “tryllestang”.

– Jeg forsøger at sørge for, at det ikke er for åbenlyst, men det er ikke let at købe nye bukser, siger han.

Youtube/Vice

Vi har tidligere skrevet om mexicanske Roberto, der påstår at have verdens længste penis. Men mange mener dog, at han lyver – og røntgenbilleder antyder, at det er tilfældet.

”En skøn følelse”

Tyske Michael har dog et rigtigt monster i bukserne. Det startede med, at han for over 20 år siden fik en penispumpe i gave af en ven, og herefter var han for nysgerrig til ikke at prøve den.

– Det var en skøn følelse, siger han til Vice.

Youtube/Vice

Men det var langt fra nok for Michael. For efterfølgende brugte han saltopløsningen til at gøre sin penis større – og til sidst valgte han at få indsprøjtet silikone. Under interviewet i 2015 havde Michael fået foretaget fire operationer.

Men hvordan påvirker den store penis hans sexliv?

– Når man har en vis størrelse, er der visse ting, man ikke kan gøre længere. I det mindste ikke med alle og uden forspil. Men der er mange andre ting, man kan gøre med den, forklarer han.

Besøger fetischfestival

Folks reaktioner varierer, når de opdager “bulen” i bukserne.

– Jeg får mange blikke, men med tiden er jeg blevet mindre opmærksom på det, siger Michael.

Youtube/Vice

I videoen nedenfor, der er cirka 13 minutter langt, ser man blandt andet Michael besøge en fetishfestival, hvor hans gigantiske “monster” mellem benene får stor opmærksomhed. Flere vil tage billeder, andre vil kramme – og nogle mere end det.

Er det ikke dejligt med personer, der ikke har noget imod at give lidt af sig selv? Tryk nu på del-knappen, hvis du er enig, så kan dine venner også læse denne vigtige nyhed!