Manden kan dræbe myg med sine ekstreme prutter - nu kan det gøre ham til millionær

Manden kan dræbe myg med sine ekstreme prutter – nu kan det gøre ham til millionær

En mand i Uganda siges at kunne dræbe myg med sine ekstreme prutter, skriver The Sun.

Derfor er Joe Rwamiram meget populær blandt sine venner og familie, da hans tarmgasser beskytter dem mod den livsfarlige malariasygdom.

Nu påstår 48-årige Joe, at han har underskrevet kontrakt med firmaer, som arbejder med bekæmpelse af insekter og skadedyr – for at dele hemmeligheden bag dræber-prutterne.

Joe Rwamirama påstår, at forskere nu er begyndt at undersøge den kemiske sammensætning i hans ekstreme prutter, skriver The Sun.

Shutterstock

Manden forklarer, at ingen i hans hjemby har fået malaria – på grund af hans brandskider, hvis effekt strækker sig næsten 10 kilometer væk.

Udviser respekt

Byens lokale barber, James Yoweri, forklarer, at Joe er velkendt i lokalsamfundet.

– Han er den, som kan dræbe myg med sine prutter. Når Joe er i området, ved alle, at myggene forsvinder. Han udviser dog respekt over for alle, og prutter kun, når der er malariamyg i nærheden. Man han sige, at hans prutter modvirker spredning af sygdommen, siger han ifølge avisen.

Wikipedia

En anden mand vidner om Joes utrolige superkraft og forklarer, at han har besøgt andre områder for at hjælpe i malariasæsonen. Myggene er mere eller mindre bare forsvundet, påstår manden.

Kun farlige for insekter

Joe forklarer selv, at han har samme spisevaner som mange andre.

– Men ingen insekter kommer i nærheden af mig. Ikke engang en flue. Jeg lugter dog som en helt almindelig mand og bader dagligt. Selv mine prutter er ligesom andres – de er kun farlige for mindre insekter og især myg.

Den 48-årige prutte-ekspert drømmer nu om at få sin supergas på markedet.

– Forestil dig at købe en flaske med mit ansigt på, siger han ifølge The Sun.

FreeStockPhotos

Joe påstår også, at han har underskrevet kontrakt med to firmaer, som har stor interesse i hans myggenudryddende prutter. Det er dog endnu ikke blevet bekræftet, men nyheden har fået stor spredning på de sociale medier.

Kender du også en, der kan dræbe (eller næsten) med sine prutter? Så tag den person på Facebook eller DEL denne nyhed videre! Det ville jo faktisk positivt, hvis man kan få udryddet malaria!