Mand tager et billede hver gang han og konen kører bil, så afsløres detalje som får hele nettet til at grine

En god lang køretur er for mig noget af det hyggeligste i verden. Når sætter sig til rette, kan diskutere alt mellem himmel jord, drikke kaffe, spille spil og generelt bare have det hyggeligt.

Hvis man sidder bag rattet, er det vigtigt at have nogen ved sin side, som kan underholde en, eller i det mindste sørge for, at man holder fokus. Personen ved siden af føreren bliver lidt som en andenpilot, som kan åbne vandflasker og læse kort.

Det kan dog godt blive lidt hårdt, hvis man kun er to i bilen under en lang køretur, og personen på passagersædet er i stand til at falde i søvn når eller hvor som helst.

Det virker næsten som om, at der findes to slags mennesker. Nogle er i stand til at falde i søvn midt under en Metallica-koncert, mens andre har brug for fuldkommen ro og mørke.

Reddit-brugeren MrMagoo21 tager ofte lange bilture sammen med sin elskede kone. De har været sammen i flere år, og næsten hver gang er det med ham bag rattet. Men konen derimod, som egentlig skal agere assistent fra passagersædet… ikke udfører sit job specielt godt.

Genkendelsesfaktoren er stor

Manden har lavet en lille billedserie fra deres mange køreture sammen – og på alle billederne er konen faldet i søvn. Hans billeder har nu fået hele nettet til at grine, da genkendelsesfaktoren er skyhøj – for det at sove i biler er åbenbart ekstremt populært!

Se billederne her nedenfor! Jeg kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet!

Fotokilde (alle): reddit

Har du selv erfaringer med at have rejst med en person, som falder i søvn med det samme, eller gør du det selv? Del dine oplevelser i kommentarfeltet på Facebook!