Mand klager over, at konen er træt og gnaven – men se nu genialt svar på tiltale, som får alle kvinder til at juble

Det er dejligt at få børn, da man sammen med sin elskede har skabt et nyt liv, der nu skal vokse op til at blive et selvstændigt menneske.

Men de første par år kan være lidt stressende, især for moderen lige efter ens elskede baby er kommet til verden.

Nye mødre nedprioriterer ofte søvn, hvilket nogle gange kan være lidt svært at forstå for faderen, som ikke er nødt til at give babyen mad om natten.

Denne mand, Kris, undrede sig over, hvorfor hans kone, Mattea, var så træt hele tiden. Men i stedet for at forklare det med ord valgte hun at tegne disse fantastisk sjove tegninger.

Som nybagt mor kan man ofte glemme alt om en god nats søvn. Man skal give mad, vugge, trøste og skifte ble hver nat i flere måneder. Eftersom barnet primært får sin næring fra moderen, er hun ofte nødt til at stå op om natten for at give barnet mad.

”Kunne ikke forklare det”

Kris, nybagt far og mand til Mattea, undrede sig over, hvorfor hans elskede kone var så træt og gnaven hele tiden.

“I weekenden undrede Kris sig over, hvorfor jeg er så sur hele tiden. Jeg kunne ikke forklare det (sandsynligvis fordi jeg ikke har fået nok søvn), så i stedet lavede jeg nogle tegninger for at forklare det for ham”, skriver hun på Facebook.

Fået flere tusinder til at grine

Tegningerne har en stor genkendelsesfaktor, og har fået flere tusindvis af nybagte mødre til at grine.

Den første tegning viser familien sove med en stor pil mod mandens brystvorter og teksten “værdiløse brystvorter”. To timer senere begynder babyen at skrige.

Fotokilde: Facebook

Moderen tager babyen op i sengen for at amme. Faderen sover stadig tungt.

Fotokilde: Facebook

”Jeg er nødt til at klippe hendes negle”, tænker moderen, mens faderen sover videre med sine værdiløse brystvorter. Babyen kaster op og moderen er nødt til at tørre op.

Fotokilde: Facebook

For at få babyen til at sove får pigen lov til at ligge i sengen hos sin mor, men barnet sparker hende. Faderen sover stadig tungt og godt.

Fotokilde: Facebook

Morgen: moderen ligger helt frossen og søvnløs, mens faderen med sine værdiløse brystvorter vågner udhvilet og vil kramme.

Fotokilde: Facebook

Jeg synes, at disse tegninger passede på en prik, og beskriver på en meget sjov og præcis måde, hvordan det er at være nybagt mor. Tryk på del-knappen så dine venner også kan se billederne!