Mand får en chokerende e-mail fra konen – det her er genialt

Jeg har en forkærlighed for historier, som udvikler sig meget uventet, hvilket er tilfældet med denne. Den starter med, at en kvinde sender en meget chokerende e-mail til sin mand, som er på forretningrejse, og det udvikler sig lettere dramatisk.

Jeg har ikke været i stand til at bekræfte, om historien er sand eller ej, da jeg fandt den på en engelsk hjemmeside på internettet uden kilder. Men den var så tilstrækkelig sjov, at jeg følte mig tvunget til at dele den med jer.

Nedenfor kan du læse konens mail til manden, og hvis du heller ikke kunne lade være med at grine, så er du meget velkommen til at dele den med dine venner..

Emne: Et lille uheld

Inden du kommer hjem fra forretningsrejsen, ville jeg bare advare dig om, at jeg havde et lille uheld, da jeg skulle svinge ind i indkørslen med pick up-trucken. Der skete heldigvis ikke store skader, og jeg har det godt, så du behøver ikke at bekymre dig om mig.

Jeg var på vej hjem fra butikken, og da jeg skulle køre ind i garagen, kom jeg til at træde på speederen i stedet for bremsen. Garageporten fik en lille bule, men pick up-trucken standsede heldigvis, da den kom til din nye bil.

Jeg er virkelig ked af det, men eftersom jeg ved, at du er en godhjertet person, så vil du tilgive mig. Du ved, hvor meget jeg elsker dig og holder af dig. Jeg vedlægger et billede, så du selv kan se, hvad jeg har lavet.

Jeg længes efter, at du kommer hjem og holder mig i dine arme igen.

Din elskede kone.

PS: Din kæreste har ringet.

‘Uheld’ som disse kan desværre forekomme, især når mandens elskerinde vælger at ringe til hjemmetelefonen, mens manden er på forretningsrejse. Kunne du heller ikke lade være med at trække på smilebåndet over dette lille ‘uheld’? Så del historien med dine venner på Facebook, så de også kan få lidt at smile af i dag.