Lusket flugtbilist kører ind i parkeret bil – så ser ejeren den 12-årige helts seddel i forruden

Mange af vores samfunds helte bærer uniform eller arbejder i sundhedssektoren. De arbejder hårdt for at vi som samfundsborgere skal føle os trygge og have det godt. Det skal vi selvfølgelig være uhørt taknemmelige for, men ikke alle helte er voksne og har vigtige jobs.

For nylig stod en 12-årig for en helteindsats, da hun så en bus flygte fra et uheld, efter den kørte ind i en bil. Pigen skrev en seddel og efterlod den til bilens ejer – som nu var på udkig efter pigen for at give hende en belønning.

Den fine historie udspillede sig i USA. En dag kom Twitter-brugeren Andrew Sopwicz tilbage til sin parkerede bil – og da bemærkede han, at nogen havde hørt ind i den. Først blev han selvfølgelig irriteret, men da så han, at nogen havde lagt en seddel i forruden, ifølge sitet someecards.

Bilen på billedet er en anden. Kilde: Flickr.

Men sedlen var dog ikke fra personen, der havde kørt ind i hans bil – den var fra en 12-årig pige, der havde været passager på skolebussen, som havde kørt ind i Andrews bil.

Tegnede en bus

På sedlen, der var skrevet på engelsk, kunne han læse:

“Hvis du undrer dig over, hvad der skete med din bil, så var det bus 449, der kørte ind i den. Den stopper her hver dag for at sætte mig af klokken 17.

Hvad der skete?

Hun forsøgte at køre væk, men kørte ind i din bil. Hun kørte ind i den og flygtede fra stedet. Hun forsøgte at klemme sig forbi bilen, men klarede det ikke. Til sidst lykkedes det hende, men hun lavede en bil og jeg så, hvad der skete.

– Undskyld!

Førersædet venstre dør.

En kvinde i førersædet på bus 449. buffalos skolebusser.

/ En sjetteklasseelev på Houghten Academy”

Someecards/Andrew Sipowicz

Pigen lavede også en lille tegning af skolebussen med den tilhørende tekst: “Bussen, der kørte ind i din bil”.

Da det gik op for Andrew, hvad der var sket, skrev han et opslag på sociale medier: “Jeg leder nu efter den anonyme sjetteklasseelev, der sparede mig for et par tusinde!”

Senere opdaterede Andrew sit opslag, hvor han fortalte, at han havde fundet pigen, og at der nu ventede hende en god belønning.

Sikke en vidunderlig lille helt, der hjælp Andrew på denne måde! Denne pige går virkelig en lys fremtid i møde – og sådanne engle giver virkelig håb for fremtiden!

Tryk nu på del-knappen for at hylde pigens fine heltedåd!