Liste: 10 reklamer der går katastrofalt galt, når bildøren åbnes

Næsten alle virksomheder og firmaer reklamerer. Det kan være alt fra at skabe opmærksomhed på sit produkt på sociale medier, ved at hænge plakater op i byen eller ved hjælp af annoncer i avisen. Mange firmaer vælger også at have navn, telefonnummer og andre vigtige oplysninger på deres firmabiler.

Men det er dog vigtigt at være forsigtig, når man skal markedsføre sit firma. For man har trods alt ikke lyst til at formidle et pinligt eller fejlagtigt billede af firmaet. Så derfor er det meget godt at være opmærksom, når budskab og reklamer skal sendes ud til offentlig skue.

Men som med alt andet i verden kan det nogle gange gå lidt galt. Derfor har vi samlet 10 hysterisk sjove eksempler på, hvor galt det kan gå, når en bildør åbnes.

Budskabet blev ganske enkelt ikke, som firmaerne havde forventet. Jeg vil være ærlig og sige, at jeg var flad af grine, da jeg så disse billeder!

1. Nej, firmaet hedder ikke Penis…

Fotokilde: imgur

2. Det lyder meget mistænkeligt – for nej, de arbejder ikke med proktologi…

3. ”Træn dine mord…”

Fotokilde: reddit

4. ”Kort og godt – vi sutter!”

Fotokilde: boredoanda

5. Alle er nok ikke klar over, hvad “fisting” betyder… men du forstår nok, at man skal være lidt af en vovehals for at gå ind i bilen.

Fotokilde: reddit

6. Pornoturist…

Fotokilde: boredpanda

7. ”Mike er hård…”

Fotokilde: reddit

8. Røvdoktor – vi fikser dine … ruder.

Fotokilde: reddit

9. Mitchells ludere…

Fotokilde: reddit

10. Haha! Nej, dette er ikke kommunistkirken…

Fotokilde: boredpanda

Hvilket billede var din favorit? Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis billederne gav dig et smil på læben – så kan du også sende et godt grin videre til dine venner!