Liderligt par har sex på pizzeria – midt blandt calzones, kebab og andre kunder

Nogle gange kan det være svært at beherske sig, når lysten melder sig.

Man skal selvfølgelig tage hensyn til sine omgivelser – det er ikke ligefrem alle, der har lyst til at se på, når man er intime sammen. Det handler om at respektere sine medmennesker, men et par, der var helt ligeglade med det, er nu blevet berømte verden over – efter at de helt åbent valgte at have sex på et pizzeria.

28-årige Daniela og 31-årige Craig tog verden med storm, da de valgte at have sex på et pizzeria i den engelske by Leeds. Et overvågningskamera i restauranten fangede det hele – mens parret var i fuld gang med at bestille mad.

“En virkelig kedelig person …”

Parret tænkte ikke over, at det kunne være stødende for andre i lokalet.

– Hvis du forsøger at påstå, at du aldrig har gjort noget seksuelt på et mærkeligt eller offentligt sted, er du virkelig kedelig, siger Daniella til The Sun.

Youtube

Parret var i fuld gang med at bestille pizza, da deres kys og kram hurtigt endte i noget helt andet.

– Jeg er meget åben for at have sex forskellige steder. Jeg elsker følelsen af, at man når som helst kan blive opdaget, men jeg havde selvfølgelig aldrig troet, at det ville blive dette sted, og at det ville gå viralt, forklarer den 28-årige kvinde.

Youtube

I klippet, der selvfølgelig er redigeret på en måde, så man ikke ser de mest intime detaljer, kan man se, at sexen begynder med et blowjob, der så fører til et fuldbyrdet samleje i en stående doggystyle.

Kom i mål

Craig fortæller, at parret begyndte på pizzeriaet at diskutere, hvilke mærkelige steder de havde haft sex før.

– På vores top fem-liste har vi en bus, en bil, et hotel, en pool og en mark. Vi ville se, om vi kunne toppe det, så vi blev lidt liderlige, siger han og tilføjer:

– Så nu er Dominos (restauranten) på førstepladsen. Den bliver svær at slå.

https://www.youtube.com/watch?v=ZKOsqH7D4TU

Det hele skete under parrets ferie, og da de fik deres pizza, grinede de hele vejen hjem til hotellet.

Vi blev færdige med det, vi havde påbegyndt, fortæller Danielle.

Vi kender alle en, der bliver lidt småliderlig, når der skal bestilles pizza! Tag den person på Facebook, eller del denne artikel videre med dine venner!