Kvinde parkerer ulovligt på handicapplads – så får hun en lærestreg, hun aldrig glemmer

Vi må nok bare komme til den erkendelse, at nogle personer ikke er i stand til at overholde samfundets normer og regler. Det er pokkers irriterende, men på forunderlig vis har karma en unik evne til at komme og bide disse personer i røven, hvilket kun er til stor glæde for alle, der ser det.

Det er heller ingen undtagelse i videoen nedenfor, og jeg synes, at den er helt genial!

I videoen nedenfor udføres et simpelt socialt eksperiment på opfordring af National Geographic. Målet var at give dem, der parkerer ulovligt på handicapparkeringspladser, en stor lærestreg.

En mand, der spiller rollen som chauffør, kører rundt i den amerikanske by Austin og leder efter biler, som holder ulovligt parkerede på handicapparkeringsplads, og dermed optager pladserne for de personer, som rent faktisk har brug for dem.

De finder snart en ‘gerningsmand’ ved Jack Allen’s Kitchen, hvor en SUV står parkeret lige foran indgangen til restauranten – uden et parkeringskort til handicappede bilister.

Så var det tid til operation ’sød hævn’.

Havde ikke forventet hævnen

For at gerningsmanden kan få en smagsprøve på sin egen medicin, bliver handicapbussen parkeret lige bag kvindens bil, så det er umuligt for hende at få den ud, hvorefter passagererne forlader bussen meget, meget, meget langsomt.

Da føreren af bilen er færdig med sin frokost og vender tilbage til sin bil, finder hun meget brødbetynget ud af, at hun er nødt til at vente på, at alle passagererne er kommet ud af bussen.

Se kvindens reaktion på lærestregen i videoen nedenfor og glem ikke at dele den med dine venner, hvis du mener, at hun fik som fortjent!