Kun i Rusland: 10 biler som aldrig nogensinde ville gå gennem syn i Danmark

Personligt har jeg aldrig selv været i Rusland, men jeg indrømmer gerne, at det virker til at være et spændende land. Det virker til, at de kører deres eget løb østpå, og man er lidt ligeglad med, hvad andre mener.

Det synes jeg faktisk er meget forfriskende, selvom man selvfølgelig har hørt om meget galskab fra de breddegrader. For der er trods alt mange myter om russerne – blandt andet at de kan være lidt alkoholiserede og elsker kulde. Fordommene passer selvfølgelig ikke på alle, men det kan faktisk være underholdende at lave sjov med.

Det virker dog til, at man i Rusland kan se de mest mærkværdige ting på vejene, og man har en lidt andet syn på, hvad der er en god bil sammenlignet med her i Danmark.

Derfor har vi samlet 10 billeder af russiske biler, som med garanti ikke ville kunne gå gennem sin i Danmark! Og jeg indrømmer gerne, at billeder gav mig et godt grin!

1. Virker ikke ligefrem sikkert at køre rundt i denne øse!

2. Er det ikke på tide at skifte dæk?

3. En russisk variant af dyretransport…

4. Opfindsomt? ja! Sikkert? Nej!

5. Ekstra beskyttelse af bilen…

6. Russisk cabriolet?

7. Hvad skal man sige?

8. At køre 120 kilometer i timen med denne anordning virker ikke til at være den bedste idé.

9. Haha! Kun i Rusland!

10. ”Jeg tager den gode bil i dag!”

Tøv ikke med at DELE disse billeder, hvis du gav dig et smil på læben! Det vil dine bilinteresserede venner med garanti sætte pris på!