Konen samler papkasser i 6 måneder – for snyde sin mand

Nogle finder det latterligt eller barnligt at snyde nogen for sin egen glædes skyld – men så længe, man ikke går for langt, kan alle som regel grine ad det.

Det er trods alt det bedste – når delt glæde bliver dobbelt glæde. Især hvis man laver sjov med en person, der ikke har noget imod det.

Maureen Pritchard elsker at shoppe på nettet. Nogle gange bliver det lidt for meget, i det mindste hvis man spørger hendes mand Rob.

Youtube

Netop derfor valgte hun at udføre den muligvis bedste aprilsnar, som vi nogensinde har hørt om.

Samlede kasser i 6 måneder

I hele 6 måneder gemte Maureen hver eneste kasse, hun havde fået hjem med forskellige varer, som hun havde bestilt fra nettet. Hun havde sjult dem godt, så manden aldrig kunne finde dem. Konen bad også sine venner og familie gøre det samme, så hun til sidst havde samlet et mindre bjerg af papkasser.

Den første april var det tid til at tage røven på manden. Mens Rob var på arbejde, satte Maureen alle papkasserne ud foran hjemmet. Snart så det ud til, at et budfirma havde afleveret den måske største levering af pakker til en privat person, som verden havde set.

Da Rob kom hjem fra arbejde, så han straks det, han troede, at konen havde bestilt – og så så han rødt. I en video, som Maureen filmede inde fra huset, kan man se, at han står og kigger på den store bunke med pakker – og bare slår ud med hånderne i fortvivlelse.

Youtube

Straks da han kom ind spurgte han, hvad fanden Maureen havde lavet – og hun erkendte med det samme, at det bare var for sjov.

“Hvad har hun gjort?”

Rob troede dog ikke på hende, før han åbnede kasserne og så, at de alle var tomme.

– Jeg tænkte: “Herrehud, hvad har hun gjort”, siger han til CBS.

Parret fik sig et godt grin, og joken har nu fået stor spredning på Facebook.

Synes du også, at det her var genialt gjort!? Så tryk på del-knappen!