25-årig er forelsket i kakerlakken Lisa: "Jeg vil have sex med hende"

25-årig er forelsket i kakerlakken Lisa: “Jeg vil have sex med hende”

Der findes mærkelige parforhold – og så findes der ekstremt mærkelige parforhold.

Vi lever heldigvis i en verden, hvor man inden for lovens grænser kan elske den, man vil. Men det er umuligt ikke at blive lidt chokeret, når man hører om en 25-årig mand, som er forelsket i en kakerlak, han kalder Lisa.

Yuma Shinohara, som er stor fortaler for, at vi skal spise flere insekter, mener, at hans kæreste er mere sexet end nogen anden kvinde – og japaneren drømmer om at have sex med hende, skriver The Mirror.

Facebook/Asian Boss

100 procent seriøst forhold

Insektet Lisa, som han kalder hende, var japanerens første store kærlighed. Med beslutsomhed hævder han også, at hun var mere sexet end nogen kvinde på jorden.

Deres forhold var ifølge Youma 100 procent seriøst – og han drømte om at have sex med sin kakerlak-kæreste. Det skriver The Mirror, som henviser til et interview med Asian Boss.

Facebook/Asian Boss

Manden er stor fortaler for, at vi skal spise flere insekter – som et alternativ til kød. Blandt andet af hensyn til miljøet. Derfor var det også en selvfølge for ham at spise Lisa, da hun døde.

Har korte liv

“Så nu lever Lisa i mit hjerte og lever videre som en del af min krop”, sagde han og fortsatte:

“Det var en hård dag, da hun døde, men jeg vidste, at den ville komme, fordi kakerlakker har korte liv”.

Han er ikke bange for at tale om den seksuelle tiltrækning, han følte for Lisa, mens hun levede.

“Hun var mere sexet end alle kvinder. Jeg drømte om at have sex med hende. Enten med mig som insekt eller med hende på størrelse med et menneske. Jeg vidste dog, at det ikke var muligt”, har han udtalt.

Public Domain Files

Her nedenfor kan du se interviewet med Youma, hvor han taler om sit liv som insektelsker, om at spise noget, som mange mener er ulækkert – og kærligheden til Lisa. Videoen er 15 minutter lang og med engelske undertekster. Men du kommer nok til at forstå det meste.

This Japanese Man Dated A Cockroach

We spent a day with Shinohara Yuta, an entomophagist who eats and makes dishes using insects.

Posted by Asian Boss on Wednesday, January 23, 2019

Hvad synes du om det her? Skal man spise insekter – eller sågar havde dem som partnere? Del artiklen videre for at fortælle dine tanker!