Jonathan, 21, er forelsket i 39 år ældre kvinde – men forholdet vækker stærke mistanker: “Bedste sex, sover knapt”

Kærlighed er en fantastisk følelse. Når man er sammen med en person, man virkelig elsker, føles det ganske enkelt som om, at man kan klare alt.

Man har en anden person, der forstår en, og som man kan tale med alt om.

Men hvornår, hvordan og hvem man forelsker sig i, er noget, man ikke selv vælger. Det sker bare, og så længe alle involverede er voksne og samtykker, bør man ikke kritisere forholdet.

Men det på trods får 60-årige Pam og 21-årige Jonathan en masse kritik og fordomme – fordi der er 39 års aldersforskel mellem kærlighedsparret.

Det er den britiske avis The Sun, som parret har fortalt deres historie. De mødtes på en dating-app i 2018, og det var kærlighed ved første klik.

Løj om sin alder

I appen havde Jonathan oplyst, at han var 21 år gammel, men han var faktisk kun 19 år på det tidspunkt.

– Jeg har foretrukket yngre mænd, siden jeg var 30, men blev alligevel lidt nervøs for hans alder. Jeg har to døtre på 32 og 34 år, og jeg har et barnebarn, siger Pam til The Sun.

Instagram

Men parret besluttede sig alligevel for at mødes, da de begge var tiltrukket af hinanden og havde en interesse for astrologi.

“Sov ikke mange minutter”

Og det var kærlighed ved første blik – fortæller de to.

– Det var kærlighed ved første blik. Vi havde sex, og det var helt fantastisk. Vi sov ikke mange minutter den nat. Jonathan var ung, men han er ikke uerfaren, han vidste præcis, hvad han gjorde, siger Pam.

Instagram

Men det er ikke kun guld og grønne skove for det nyforelskede par.

“Havde brug for terapi…”

Når de går rundt offentligt, får de mange og lange blikke fra folk, der synes, at deres aldersforskel er lidt mistænkelig. Og begge deres familier har haft svært ved at acceptere forholdet.

– Mine døtre fik et chok, da de så Jonathans baby-ansigt. Men da de så, hvordan han legede med mit 6-årige barnebarn, erkendte de, at de trods alt godt kan lide ham, siger Pam til The Sun.

Instagram

Pams veninder var dog ikke lige så accepterende.

– De sagde, at han udnyttede mig og var ubehagelige over for ham. En anden veninde sagde, at han er for ung og at jeg havde brug for terapi. Herefter besluttede jeg at lukke dem ude af mit liv, siger Pam til The Sun.

Blev forlovede efter 3 måneder

I maj 2018, tre måneder efter parrets første møde, friede Jonathan til Pam.

– Jeg blev så lykkelig. Jeg havde ventet hele mit liv på at møde sin sjælefrænde, og der stod han lige foran mig, siger Pam til The Sun.

For at fejre forlovelsen tog Jonathan og Pam hjem til Jonathans forældre.

– Jeg var lidt bange, da jeg er ældre end hans mor. Men de vidste allerede, at han kunne lide ældre kvinder. De lavede sjov med det, afslutter Pam.

Hvad tænker du om dette? Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får dette at se i dag!