Johanne sender kærlig SMS til sin bedste ven – men pinlig brøler afslører en lusket hemmelighed

Når det hele virker lidt træls, og livet virkelig er en udfordring, opdager man ofte, hvem der er ens rigtige venner. De personer, som vil gøre alt for dig, og som støtter dig gennem livets op- og nedture.

Et meget godt eksempel kan være, når man har problemer i parforholdet. Så kan ens gode venner hjælpe til med råd, støtte og egne erfaringer. Mange gange kan det hjælpe en med at komme ovenpå igen, hvorefter kan er klar til at gå mod bedre tider.

Hvorvidt denne historie er sand eller fiktiv, det ved jeg faktisk ikke. Men den har cirkuleret rundt på nettet i et stykke tid, og uanset hvad synes jeg, at den har et godt budskab, som alle bør tænke over.

For historien handler netop om det med rigtige venner, der er der, når man har mest brug for deres støtte.

Jeg bliver faktisk meget irriteret, når jeg læser historien, men samtidig er svaret så genialt, at jeg fik et stort smil på læben. Derudover er det også meget opmuntrende, at der kan komme noget godt ud af en sørgelig situation – som i det tilfælde, hvor en ung kvinde forstod, at det var langt bedre at tilbringe tid med andre mennesker end med en person, hun troede var en god ven.

Det var da Johanne, som kvinden hedder, skriver en SMS til en ven, der forbliver anonym.

Indtil videre virker det til, at Johanne virkelig bekymrer sig for sin veninde, og samtalen er tilsyneladende slut.

Et genialt svar

Men pludselig får den anonyme kvinde en ny SMS fra Johanne!

Her nedenfor kan du læse den meget uventede drejning, som hele historien pludselig tager!

Johanne begår altså en fatal fejl – og sender SMS’en, der skulle have været til Brian, til sin veninde med kæresteproblemer (altså Brians kæreste). Nu viser det sig også, at det er veninden (nu tidligere), der er den primære årsag til problemerne mellem kæresteparret.

Her kan man i den grad tale om et svigt fra Johannes side, men jeg kan ikke lade være med at smile lidt af skadesfro over, at hun kom til at afsløre sig selv på denne pinlige og kluntede måde.

Svaret, hun får tilbage, er også helt genialt – at pigen svarer på “Brians” spørgsmål. Hvem med – det hele endte måske med, at de befandt sig i samme hus den aften. Det ville have været en meget akavet situation.

Utroskab er uacceptabelt! Både Johanne og Brian bør selvfølgelig skamme sig over deres opførsel! Man kan kun krydse fingre for, at den anonyme pige nu har fundet en person, der elsker og respekterer hende! DEL hvis du gerne vil sprede dette vigtige budskab videre!