Joey sendes hjem fra arbejde på grund af sit tøjvalg - vender tilbage og hævner sig på chefen

Joey sendes hjem fra arbejde på grund af sit tøjvalg – vender tilbage og hævner sig på chefen

På varme sommerdage føles det umuligt at gå rundt i varmt tøj. Man har næsten lyst til at gå nøgen rundt – eller i hvert fald i let og tyndt tøj. Men det kan dog skabe problemer i nogle erhverv, hvor man ikke må gå i det tøj, man har lyst til.

Så gælder det om at være løsningsorienteret for at undgå at svede sig selv ihjel. Men med smarte tricks kommer man langt, hvilket engelske Joey Barge beviste for et stykke tid siden.

Den unge mand havde lige skudt sin arbejdskarriere igang, og arbejdede på et kontor i London, hvor han var tvunget til at have jakkesæt, skjorte og lange bukser på. Det var ikke valgfrit, men obligatorisk – hvilket kan føles forfærdeligt, når det er 34 grader varmt udenfor.

Chefen sendte ham hjem

Følgende hændelse fandt sted en varm sommerdag for to år siden. Joey tænkte, at eftersom det var så pokkers varmt, så ville chefen bære lidt over med kontorets dresscode. Derfor tog han et par helt almindelige shorts på den dag, da han mødte på arbejde.

“Hvis kvinder må bære kjole eller nederdel på arbejde, så må jeg vil også gå med shorts?”,skrev han på Twitter i bilen på vej til kontoret.

Twitter

Men så simpelt var det ikke. Cirka 30 minutter senere fortalte Joey sine følgere, at han var blevet sendt hjem af chefen – for at skifte tøj. Joey var udemærket klar over, at arbejdspladsens dresscode var streng, men måske ikke så hård, at han blev sendt hjem for at skifte til det varmere jakkesæt.

Men så fik Joey en genial idé.

Vendte tilbage – i kvindetøj

Eftersom de kvindelige medarbejdere på arbejdspladsen ifølge dresscoden måtte gå i barbenet tøj, satte Joey kurs mod sin mors hus. Der fandt han noget i hendes garderobe, der passede ham.

Twitter

Et par timer senere vendte han tilbage på kontoret iklædt en fin kjole.

Twitter

Chefen jublede ikke ligefrem over sin unge medarbejders kreativitet, men kunne ikke gøre andet end at lade Joey blive på kontoret, da han ikke overtrådte firmaets dresscode. Senere samme kunne ledelsen fortælle medarbejderne, at mænd kunne få lov til at gå i knælange shorts på varme sommerdage.

Det hele var altså en succes! Efter det geniale tøjvalg fik Joey og hans mandlige kollegaer lov til at gå i noget mere sommerligt tøj. Det må have været en lettelse!

Jeg synes, at det her var helt genialt! Enig? Så tryk på DEL-knappen, så kan det være, at du kan undgå at gå i langbukser hele sommeren!